Cine este jandarmerița bătută de protestatari. Are doar 23 de ani!

Publicat: 11/08/2018 | 12:16
Cine este jandarmerița bătută de protestatari. Are doar 23 de ani!

Doi jandarmi au ajuns în stare foarte gravă la spital, în urma protestelor de aseară, după ce au fost bătuți cu bestialitate de către un grup de huligani. Una dintre victime este chiar o femeie jandarm, de doar 23 de ani, care riscă să nu mai poată merge niciodată. 

UPDATE 14:25 – Ministrul Sănătății Sorina Pintea a vizitat-o în spital pe angajata Jandarmeriei Române, care a fost snopită alături de unul dintre colegii săi.

Citește și: Prima reacție a jandarmeriței după ce a fost bătută la mitingul diasporei!

După imaginile de coșmar de ieri seară s-a aflat că cei doi jandarmi bătuți foarte rău de un grup de huligani sunt internați în stare gravă. Ambii au multiple traumatisme, iar despre tânără, colegii susțin că ar fi suferit inclusiv fisuri la coloană.

Citește și MITINGUL DIASPOREI. REACȚIA JANDARMERIEI DUPĂ VIOLENȚELE DIN PIAȚA VICTORIEI 

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a făcut mai multe precizări despre femeia-jandarm care, în urma violențelor, poate rămâne paralizată.

Citește și POZĂ ȘOCANTĂ CU JANDARMERIȚA BĂTUTĂ ÎN PIAȚA VICTORIEI POSTATĂ DE MIRCEA BADEA: „RĂZBOI ÎN PLINĂ STRADĂ” 

Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc”, a zis Marius Militaru la un post de televiziune.

Oamenii de la un fast-food din apropierea Pieței Victoriei au avut un apel pe 112 și au cerut intervenția pentru că se devastau vitrinele. Într-o primă intervenție, au fost colegii noștri de la Poliție, dar au fost atacați de niște huligani. Apoi a fost trimis  un dispozitiv de jandarmi în care se afla și colega noastră, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasă în viață de acolo datorită colegilor noștri”, a mai spus Marius Militaru.

Citește și...