Prima reacție a jandarmeriței după ce a fost bătută de huligani la mitingul diasporei! Ministrul Sănătății: “Nu are coloana ruptă”

Publicat: 11/08/2018 | 14:23
Prima reacție a jandarmeriței după ce a fost bătută de huligani la mitingul diasporei! Ministrul Sănătății: “Nu are coloana ruptă”

În vârstă de 23 de ani, femeia jandarm care a fost bătută cu bestialitate de huligani în timpul protestului diasporei a fost vizitată de ministrul Sănătății. Sorina Pintea a dat vești bune despre aceasta, dar și despre alți colegi de-ai tinerei rănite, care au ajuns la spital împreună cu alți participanți la miting. Oficialul a dezvăluit și ce i-a mărturisit jandarmerița în salonul în care acum se află.

Citește și: Au fost sau nu plătiți/mobilizați huliganii de aseară? Daca da, de CINE? Cancan.ro plătește cash orice informație care duce la aflarea adevărului!

Jandarmerița bătută la mitingul diasporei, prima reacție după ce a ajuns la spital

Citește și: Christina Ich, în mijlocul protestatarilor de la mitingul diasporei! Mesajul de pe pancarta ei

Potrivit declarațiilor făcute de Sorina Pintea, după ce a vizitat-o pe jandarmerița rănită grav de câțiva huligani aseară din Piața Victoriei, tânăra se simte bine și nu are coloana ruptă. Mai mult, deși, a trecut prin momente traumatizante, ea este nerăbdătoare să se întoarcă la muncă.

Citește și: Viorica Dăncilă, prima reacție în urma sângerosului miting al diasporei: un raport complet de la SRI

“(…). Femeia jandarm nu are coloana ruptă, este bine. S-a ridicat din pat. Așteaptă să se întoarcă la muncă (n.r.: jandarmerița). (…). Este un hematom, nu e vorba despre ruptură, nu este la Terapie Intensivă. (…)

Am stat de vorbă și cu cei doi colegi ai ei. Am stat de vorbă și cu o tânără care avea o plagă la picior, este bine. (…). Toți cinci sunt bine. (…)”, a declarat Sorina Pintea în cadrul unui interviu la Digi24.

Citește și: Decizie de ultimă oră luată de Klaus Iohannis în cazul violențelor de la mitingul diasporei

Ministrul Sănătății a mai spus în cadrul conferinței că atunci când sunt anunțate proteste de mare amploare în Capitală, angajații spitalelor sunt pregătiți pentru orice scenariu.

Miting diaspora – lupte violente între huligani și jandarmi

Potrivit informațiilor făcute publice în această dimineață de locotenent colonel Marius Militaru, șeful Serviciului de Comunicare al Jandarmeriei Române, 452 de oameni, între care 35 de jandarmi au avut nevoie de ajutorul echipajelor medicale la protestele de vineri seară din Piaţa Victoriei. Peste 65 de persoane au ajuns la spital, între care 9 jandarmi, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Conform unor surse, sâmbătă dimineaţa, în spitalele din Bucureşti mai erau internate 10 persoane, dintre care patru la Spitalul Universitare şi şase la Spitalul Floreasca, relatează observator.tv.

Citește și...