IMAGINI EXCLUSIVE | Clipe extrem de grele pentru Oana Radu! Iubitul ei a fost depus la capelă. Alin a fost incendiat de viu!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 10/09/2019 | 17:27

Iubitul cântăreței s-a stins din viață după mai multe zile în care medicii au încercat din răsputeri să-l țină în viață. Alin a  fost incendiat de către un vecin cunoscut cu afecțiuni psihice!

Cântăreața Oana Radu trece prin momente cumplite alături de familia celui pe care l-a iubit.

Un cocktail Molotov i-a adus sfârșitul tânărului Alin. Acesta era abia la început de drum, avea toată viața înainte, iubea și urma să-și termine studiile chiar în perioada următoare. Din păcate, a fost incendiat de viu de un vecin din copilărie, cunoscut cu afecțiuni psihice, chiar în blocul în care a crescut. Momentele de cumpănă au continuat preț de trei săptămâni pentru iubita și familia lui Alin.

Cu toate că doctorii au reușit să-l țină în viață în timpul acesta, trupul acestuia a cedat din cauza arsurilor extrem de grave pe care le-a suferit. Acesta va urma să fie înmormântat la Craiova, orașul natal, precum a decis familia băiatului.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la capela unei biserici din Craiova, iar toți apropiații au venit să-și ia adio de la el.

Citește și...