Codin Maticiuc, surprins de replica unui internaut după ce s-a aflat că se iubeşte cu Flavia Mihăşan: „Să ne înţelegem, e frumos rău, da’…”

Publicat: 04/12/2017 | 13:59

În ziua în care s-a aflat că iubita lui este asistenta TV de la “'Neatza cu Răzvan şi Dani”, Codin Maticiuc a făcut public un mesaj. El a împărtăşit impresiile după ce a mers într-un local de fiţe la munte şi a făcut-o în stilul care l-a consacrat. Gândurile sale au fost postate în dreptul unei poze în care apare în timp ce fumează un trabuc şi are o sticlă cu alcool în mână.

Citeşte şi: Prima reacţie a Flaviei Mihăşan după ce s-a aflat oficial că e iubita lui Codin Maticiuc! A recunoscut totul la TV: “Sunt…”

Celebrul blogger nu a făcut nicio referire la „subiectul-fierbinte” din showbizul românesc: respectiv faptul că se iubeşte cu Flavia Mihăşan.

«#LoftSusai bate #mydubai

Vineri am urcat la Susai. Nebunie mare fac ăştia de la Loft acolo, zici ca e cel putin 1 Mai pe la Mamaia si ca suntem in şlapi si pe lejeritate. Cand colo bocanci, pantaloni de sky, geci groase, glugi, căciuli si fulare si mănuşi. Sa ne intelegem, e frumos rau, da’ nu stii cine e cine. Aici te bati cu frac-tu parte in parte juma’ de ora, nu se baga nimeni, pana cade prima căciula ca sa se mearga pe recunoaştere faciala. Mâini pe cur lu’ ma-ta daca da dracu sa fie si ea discotecara sau la vreo fosta ca nu stii care e cine. “Hey baby, cum esti pe Instagram?”, “Codine, tu esti dupa voce?! Pai nu rămăsese bre ca ma suni asta vara? Muia ti-a placut mult in dimineata aia ca ziceai ca ti-e rau dupa Crazy si mergi pe refacere da’ a doua zi cand trebuia sa prind si eu brăţara combo Loft-Breeze n-ai mai sunat. Pai ce Instagram să-ţi mai dau, futu-ti naţia ta de pitic?!” Bine, n-a zis asa urat. A zis mult mai urat da’ cad eu nasol daca va zic exact ce.
Anu’ asta s-a mers foarte mult pe provincie. Bucureşti inca forţa si multe de PH si BV dar am vazut si de la Constanta veniti si câţiva din Tulcea. De la patria Instagramului din Cluj, normal, erau si de pe la Sibiu. De bun simt oamenii, va spun, cei mai mari ţărani tot Bucureştiul ii are. Doar ca la îmbrăcat se vede diferenţa. Ţara face eforturi mari, n-are pic de relaxare d’aia de Capitala. Gagicile mult pe blănuri d’alea naturale provenienţa China de daca le vorbeşti mai la ureche scuipi par juma de ora si raschetezi la limba zici ca ai dat elicoptere la Elena Udrea. Nu stiu de ce-mi imaginez eu ca Udrea nu se rade jos, va jur ca e doar o presupunere, încetaţi cu aluziile. Băieţii si ei paltonaşe Armani si geci Moncler da’ cu blăniţă la glugă pe bogăţie. Daca le zici de Bogner zic ca e ceva ce se pune la vodca in Ilfov si se strâmba ca ei nu consuma.
Greu de ajuns la Susai si dupa primele doua ore de consum si greu de explicat. L-am auzit pe un muşteriu din baie: “Concentrează-te ca nu stiu sa explic. De la Predeal urci pe un vârf de munte. Mergi pana ajungi la o casa galbena cu maro si acolo sunt eu in curte langa un butoi de scrie JediMaster pe el.”
Acum de cand toti băieţii de baieti fumează electronic, la Susai futi pe o bricheta bic de tot gazul. Şmecherie la drum de seara e si accesul la Mielu in casa si acolo mai e un smen, baia suplimentară ţinuta la cheie de tanti cu vestuta din Rasnov. Ai vorbele cu ea ai asigurat ceva la aşternut. Oricum la Susai altele sunt regulile. Nu mai e Armand de Brignac la putere ca la mare, e bătrâna Grey Goose deci ati intrat pe zona mea nebunelor. Aia e şmecheria maxima: nu sa futi pe sampanie, ci pe vodca. Si sa si plătească ea cum zicea Chirila.
In rest ce sa va mai zic. Multe fete de comitet, cateva #myDubai venite in ţara mai devreme pentru sărbători, una care o ardea ca e Alba ca Zăpada si toata lumea o huşuia ca era clar ca umbla sa bage nasu’ la cox, cateva patrioate d’alea cu drapel la ele cu #rezist imprimat pe galben care toata ziua “Muie (…)” da’ cred ca mai mult luaseră decat dăduseră.

#LoftSusai #mydubai #rezist #greygooseromania #numairezist», a scris bloggerul pe pagina lui de Facebook.

Mesajul lui Codin Maticiuc a fost distribuit de zeci de ori, semn că mai mulţi internauţi sunt de acord cu el.

”Îţi stă mai bine cu Flavia decât cu sticla” e mesajul pe care i l-a scris un fan lui Codin Maticiuc la fotografia în care apare fumează un trabuc şi ţine în mână o sticlă cu alcool.

Citeşte şi: SUPEREXCLUSIVITATE. La nici o lună de la despărţirea de logodnicul actor, „vecina” lui Răzvan şi Dani s-a reîndrăgostit în secret! Noul iubit, un cunoscut blogger, a „vizitat-o” pe Flavia în toiul nopţii! E fabulos cum a apărut la blocul asistentei TV ca să nu fie recunoscut…

Flavia Mihăşan (32) a intrat în echipa de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” în 2013. Asta după ce a câştigat concursul pentru postul de “vecină” a lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil. Blondina este dansatoare profesionistă şi balerină.

Codim Maticiuc e cu cinci ani mai mare decât asistenta TV. El a devenit cunoscut pentru extravagenţele sale, dar şi pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut cu artiste cunoscute de la noi. Anna Lesko, Raluca Lăzăruţ, Maria Dinulescu şi Alina Crişan sunt doar câteva dintre ele.

Citește și...