Prima reacţie a Flaviei Mihăşan după ce s-a aflat oficial că e iubita lui Codin Maticiuc! A recunoscut totul la TV: “Sunt…”

Publicat: 04/12/2017 | 12:29
Prima reacţie a Flaviei Mihăşan după ce s-a aflat oficial că e iubita lui Codin Maticiuc! A recunoscut totul la TV: “Sunt…”

De ceva vreme, Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc formează un cuplu, iar vestea oficială “a explodat” azi în presa mondenă. În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii “'Neatza cu Răzvan şi Dani”, asistenta TV a avut o reacţie în legătură cu povestea de dragoste pe care o trăieşte în prezent. Nimănui nu i-au scăpat cuvintele Flaviei Mihăşan despre sentimentele pe care le are pentru cunoscutul blogger.

Citeşte şi: Sfioasa Flavia a complotat cu paparazzii ca să îşi oficializeze relaţia cu Codin?! Anumite voci o suspectează pe “matinala” Antenei că a dat pontul noii relaţii, iar apoi…

La matinalul prezentat de Răzvan Simion şi Dani Oţil au venit artiştii de la Voltaj, care au cântat hit-ul “Pic Pic”, lansat în 2012. Flavia Mihăşan a fost surprinsă de prezentatorul Dani Oţil în timp ce fredona versul: “Sunt un pic, pic îndrăgostit”. Blonda apetisantă radia de fericire, semn că relaţia cu Codin, care e la început, pare să funcţioneze în parametri de excepţie.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat în exclusivitate luna trecută informaţii-bombă despre vizita în miez de noapte făcută de Codin Maticiuc asistentei TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Citeşte şi: SUPEREXCLUSIVITATE. La nici o lună de la despărţirea de logodnicul actor, „vecina” lui Răzvan şi Dani s-a reîndrăgostit în secret! Noul iubit, un cunoscut blogger, a „vizitat-o” pe Flavia în toiul nopţii! E fabulos cum a apărut la blocul asistentei TV ca să nu fie recunoscut…

Flavia Mihăşan (32) a intrat în echipa de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” în 2013. Asta după ce a câştigat concursul pentru postul de “vecină” a lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil. Blondina este dansatoare profesionistă şi balerină.

Codin Maticiuc e cu cinci ani mai mare decât asistenta TV. El a devenit cunoscut pentru extravagenţele sale, dar şi pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut cu artiste cunoscute de la noi. Anna Lesko, Raluca Lăzăruţ, Maria Dinulescu şi Alina Crişan sunt doar câteva dintre ele.

 

Citește și...