Sfioasa Flavia a complotat cu paparazzii ca să îşi oficializeze relaţia cu Codin?! Anumite voci o suspectează pe “matinala” Antenei că a dat pontul noii relaţii, iar apoi…

Publicat: 04/12/2017 | 11:22

Se poartă discuţii aprinse în cercul de prieteni al Flaviei Mihăşan şi al lui Codin Maticiuc, după ce ei au fost surprinşi recent de paparazzi. Apropiaţii celor doi s-au împărţit în două tabere şi dezbat situaţia creată din toate unghiurile, au povestit surse sigure pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Toate astea se întâmplă după ce au fost fotografiaţi zilele trecute într-un club de stand-up comedy. Acolo ei au avut câteva gesturi care "vorbesc" despre povestea de iubire ce a început între ei şi pe care au ţinut-o ascunsă cât au putut de mult.

În vârstă de 32, asistenta TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a ieşit la stand-up comedy împreună cu bloggerul Codin Maticiuc. Iniţial, ei s-au comportat ca doi amici, însă, ulterior, au avut câteva gesturi pe care le fac doar îndrăgostiţii. De exemplu, la un moment dat, Flavia Mihăşan l-a luat de braţ pe Codin Maticiuc, care o sorbea din priviri. Mai mult, el a luat-o de mână, iar i-a răspuns gestului cu un zâmbet. Toate aceste ipostaze au fost surprinse de paparazzi, iar acum prietenii celor doi sunt împărţiţi în două tabere: unii susţin că “vecina” lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil a chemat fotografii după ce le-a dat pontul, în timp ce alţii spun că ei nu se află la prima ieşire. Doar că aceasta a fost cea care „a oficializat” relaţia.

Vă reamintim că la începtul lunii trecute, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat în exclusivitate informaţii-bombă despre vizita în miez de noapte făcută de Codin Maticiuc asistentei TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Citeşte şi: SUPEREXCLUSIVITATE. La nici o lună de la despărţirea de logodnicul actor, „vecina” lui Răzvan şi Dani s-a reîndrăgostit în secret! Noul iubit, un cunoscut blogger, a „vizitat-o” pe Flavia în toiul nopţii! E fabulos cum a apărut la blocul asistentei TV ca să nu fie recunoscut…

Flavia Mihăşan s-a cuplat cu Maticiuc la scurt timp după despărţirea de fostul logodnic. Actorul Alexandru Ion o ceruse de soţie (AICI îţi dăm toate detaliile).

Citeşte şi: FLAVIA MIHĂŞAN a rămas fără iubit după ce a fost cerută în căsătorie? Ce s-ar fi întâmplat între cei doi

Flavia Mihăşan a intrat în echipa de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” în 2013. Asta după ce a câştigat concursul pentru postul de “vecină” a lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil. Blondina este dansatoare profesionistă şi balerină.

Citește și...