Colegii fetiței de 11 ani, ucisă de olandezul-pedofil, i-au făcut un altar în clasă! Directoarea școlii a povestit un episod șocant

Autor:
Publicat: 27/09/2019 | 14:40
Colegii fetiței de 11 ani, ucisă de olandezul-pedofil, i-au făcut un altar în clasă! Directoarea școlii a povestit un episod șocant

Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani ucisă de un olandez cu antecedente penale, a fost înmormântată ieri în satul natal din Dâmbovița. 

Părinții fetiței sunt distruși de durere și cer în continuare să se facă lumină în acest caz, chiar dacă criminalul fetiței lor s-a sinucis. Mai mult, mama copilei susține că Adriana avea mai multe urme de tăieturi pe corp în momentul în care a fost găsită fără suflare.

O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu ştiu ce se va întâmpla! Rog toată poliţia, toată România să facă dreptate! Să nu se muşamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate şi pentru copilaşul meu că e un copil nevinovat. O fetiţă căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit fraţii şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni„, a spus femeia.

Pe de altă parte, colegii fetiței au făcut un gest extraordinar în memoria ei. I-au construit un altar în clasa în care micuța Adriana învăța.

Noi avem un altar pentru ea acolo, în clasă, și m-a impresionat o colegă de-a ei, care s-a dus și i-a pus o turtă dulce. Eu am crezut că o s-o arunce și am întrebat-o: ”De ce, Alexandra, faci așa?”, la care fetița mi-a răspuns: ”Vreau să mănânce și Adriana cu mine!”, a povestit Alice Veseliu.