CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat Asia Express

Publicat: 16/04/2019 | 23:40

Emoțiile i-au copleșit pe CRBL și Oase, după ce au aflat că au câștigat finala emisiunii “Asia Express”, sezonul 2. La scurt timp după ce și-au putut găsi cuvintele din cauza sentimentelor puternice de fericire și împlinire, ei au făcut primele declarații.

Citește și: Gina Pistol, anunț important despre Asia Express în finala sezonului 2! Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea

CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat “Asia Express”

Pe numele din buletin Eduard Mihail Andreianu, CRBL și prietenul lui cel mai bun, Oase, au plecat din India spre România cu marele premiu de 30.000 de euro pus în jocul “Asia Express – Drumul Elefantului”.

“Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă! Abia atunci când Gina s-a apropiat cu ochii în lacrimi am realizat totul. Faptul că doi (…), boschetari, cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă de la «Asia Express» câștigă acest sezon. (…). Bombă, bombă cu ceas a fost această experiență. Avem mult de povestit, pentru că am trăit multe. Acum, vreau acasă, dar în două-trei săptămâni vreau aici”, a declarat CRBL în cadrul finalei emisiunii “Asia Express” 2019,.

Eşti prost? Chiar am reuşit să câştigăm «Asia Express»! Tu vorbeşti serios?! Locul 1… pentru prietenia noastră a meritat toată aşteptarea noastră de 14 ani. Din secunda când ne-am cunoscut… a meritat!, a afirmat Oase, al cărui nume real este Ionuţ Dongo.

Ruby și Robert, primele declarații după ce au pierdut finala “Asia Express” 2019

In cadrul interviului oferit dupa ce au fost invinsi de echipa formata din Oase si CRBL, Ruby si iubitul ei s-au aratat multumiti de evolutia lor in cadrul show-ului de la Antena 1. Totusi, frumoasa artista nu si-a putut stapani lacrimile si a izbucnit in plans.

Ar fi fost frumos să terminăm toată aventura asta pe locul 1, dar faptul că am ajuns pe locul 2 nu schimbă cu nimic ce am trăit noi aici şi toţi oamenii drăguţi care ne-au ajutat în timpul ăsta. E drăguţ oricum. Eu plâng acum pentru că am multe emoţii care s-au strâns cu timpul. Şi atâta tot. Dar sunt fericită că am mers până la capăt împreună şi nu simt că a fost ceva ce am fi putut face mai mult. Am tras cât am putut de fiecare dată, a spus Ruby după ce a aflat că ea și iubitul său au pierdut amuleta de 30.000 de euro.

Ne pare rău, într-adevăr. E foarte ciudat să ieşi pe locul 2, la 3 minute după ce a ajuns prima echipă. Dar ne bucurăm oricum că am ajuns până atunci şi că am putut să trăim această experienţă. Câte s-au întâmplat aici poate nu li se întâmplă altora într-o viaţă de om şi noi trebuie să învăţăm să ne bucurăm de chestia asta şi s-o apreciem, a mărturisit Adrian Robert Grigoriță, iubitul cântăreței.

Lista concurenților de la “Asia Express”, al doilea sezon

Citește și: Vedetele din Asia Express – Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi. “Îmi vine să mor!”

Emisiunea “Asia Express – Drumul Elefantului” a fost prezentată de Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Iar pe lista concurenților din sezonul doi al show-ului-fenomen de la Antena 1 au fost: Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana; Ruby și iubitul ei, Adrian;  Jojo și Paul Ipate; CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun; Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani; Ana Morodan și Adrian Teleșpan; Cocuța și Bogdan Boantă; Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, iar, ulterior, Șerban Copoț a făcut echipă cu George Vintilă. Startul spre amuleta de 30.000 de euro s-a dat în Sri Lanka, o insulă din Oceanul Indian.

Citește și...