Gina Pistol, anunț important despre Asia Express în finala sezonului 2! Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea

Publicat: 17/04/2019 | 00:08

Gina Pistol a făcut un anunț important despre emisiunea “Asia Express”, chiar în finala sezonului 2! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, ceilalți doi prezentatori ai show-ului, dar și cele trei perechi finaliste, prezente la ceremonia grandioasă au fost surprinse de mărturisirea vedetei.

Citește și: CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat Asia Express

Primii care au ajuns la Gina Pistol, după o zi plină de probe care de care mai complicate au fost Oase și CRBL, reușind astfel să câștige premiul cel mare pus în jos. La scurt timp după ce finaliștii sezonului 2 ai emisiunii “Asia Express” au fost felicitați, au ajuns și Ruby și iubitul ei, Adrian Robert Grigoriță. Toți s-au îmbrățișat și și-au spus lucruri frumoase și chiar au făcut un dans al bucuriei pe scena amplasată specială pentru ultima seară a competiției “Asia Express” 2019.
După aceste momente, Gina Pistol a anunțat că show-ul continuă cu următorul sezon: cel cu numărul trei, însă nu a dezvăluit nimic despre data la care încep filmările sau despre lista cu cei care vor participa la emisiunea de la Antena 1.“Vreau să vă spun că: «Asia Express continuă!»”, a transmis carismatica prezentatoare la finalul ceremoniei de premiere a lui CRBL și Oase, care au câștigat o amuletă în valoare de 30.000 de euro.

După mai bine de 5.000 de kilometri parcurși pe jos, făcând autostopul, dormind în condiții dure, fără niciun ban și puși în situații limită, Ruby și partenerul ei de viață, CRBL și Oase sunt cele două echipe care s-au calificat în finala de la “Asia Express” 2019, după ce în penultima ediție a emisiunii, Cocuța și Bogdan Boantă au părăsit cursa pentru premiul de 30.000 de euro.

Lista concurenților de la “Asia Express”, al doilea sezon

Citește și: Vedetele din Asia Express – Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi. “Îmi vine să mor!”

Emisiunea “Asia Express – Drumul Elefantului” a fost prezentată de Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Iar pe lista concurenților din sezonul doi al emisiunii-fenomen de la Antena 1 au fost: Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana; Ruby și iubitul ei, Adrian;  Jojo și Paul Ipate; CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun; Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani; Ana Morodan și Adrian Teleșpan; Cocuța și Bogdan Boantă; Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, iar, ulterior, Șerban Copoț a făcut echipă cu George Vintilă. Startul spre amuleta de 30.000 de euro s-a dat în Sri Lanka, o insulă din Oceanul Indian.

Citește și...