Cocuța și Bogdan au părăsit Asia Express. CRBL, Oase, Ruby și Robert, finaliștii

Publicat: 16/04/2019 | 08:26

Marea finală Asia Express va fi jucată de echipele formate din Oase şi CRBL şi Ruby şi Robert, după ce Bogdan şi Cocuţa au fost eliminaţi în a doua etapă a finalei reality show-ului de la Antena 1.

După o serie de probe care le-au pus răbdarea la încercare, Oase şi CRBL au reuşit să termine primii cursa, urmaţi de Ruby şi Robert, iubitul cântăreţei. Coregrafii Cocuţa şi Bogdan, care au avut un conflict aprins şi au pierdut timp preţios, s-au clasat pe ultimul loc, ceea ce le-a adus şi eliminarea cu doar un pas înainte de marea finală Asia Express – Drumul Elefantului.

Chiar dacă ne aflam în cursa vieţii noastre, cred că am pierdut mai bine de jumătate de oră cu cearta noastră. Mi se derula în cap tot filmul, mă gândeam doar la cât de proşti am fost că ne-am certat chiar acum, în finală“, a declarat cu ochii în lacrimi Cocuţa, pe numele real Andra Gheorghe.

Cu tot stresul, certurile şi neînţelegerile, nu mi-aş fi dorit să trăiesc această experienţă cu nimeni altcineva. Andra este omul care este cel mai aproape de sufletul meu şi care mă cunoaşte cel mai bine. Îmi pare rău că am ieşit cu o zi înainte de finală, ăsta e cel mai mare regret“, a spus şi Bogdan Boantă izbucnind în lacrimi.

Cele trei echipe rămase în competiție au fost nevoiți să treacă prin niște probe care i-au scos din zona de confort, ba, mai mult de atât, aceste probe i-au scârbit și i-au pus la încercare. Aceștia au fost nevoiți să spele locatarii din Mumbai în urechi și să se biciuiască.

Concurenții au primit câțiva bani pentru a cumpăra legume să le poată găti gazdelor preparate românești. Alegerea cea mai ușoară a concurenților a fost chiar rețeta simplă de cartofi prăjiți.

Citește și...