Ei sunt câștigătorii de la Asia Express, sezonul 2. Au plecat acasă cu 30.000 de euro

Publicat: 16/04/2019 | 23:30

În cadrul ediției din această seară a emisiunii-fenomen de la Antena 1, Gina Pistol a dat startul finalei spunând, pentru ultima dată în acest sezon, celebra formulă: “«Asia Express» continuă!”. Ruby, iubitul ei, Robert Grigoriță, CRBL și Oase au început cursa spre amuleta de 30.000 de euro de la The Gateway of India, un monument în formă de arc construit în secolul al XX-lea în Mumbai, India.

Citește și: Iuliana Luciu aruncă bomba, înainte de finala Asia Express: “Totul se întâmplă cu un scop!”

Ei sunt câștigătorii de la “Asia Express”, sezonul 2. Au plecat acasă cu 30.000 de euro

Ultima zi a competiției “Asia Express”, sezonul 2, a fost una plină de provocări cum nu s-au mai văzut la TV, iar CRBL, Oase, Ruby, Adrian Robert Grigoriță au încercat să își adune toată energia și concentrarea pentru a deveni câștigătorii emisiunii de la Antena 1. După ore bune în care au îndeplinit sarcină după sarcină, Oase și CRBL au obtinut marele premiu de la “Asia Express” 2019.

Citește și: CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat Asia Express

Imediat ce au ajuns la locul intalnirii cu Gina Pistol, frumoasa prezentatoare le-a dezvaluit celor doi buni prieteni ca sunt castigatorii sezonului al doilea de la “Asia Express”. “Vreau să vă spun doar că ați câștigat!”, le-a spus Gina Pistol lui CRBL și prietenului său, Oase.

Finaliștii “Asia Express”, sezonul 2, au fost felicitați prima dată de Cocuța și Bogdan Boantă, care erau prezenți la ceremonia emoționantă.

Citește și: CRBL, la momentul adevărului, după Asia Express: “Eu sunt hazliu, dar și recalcitrant!”

După mai bine de 5.000 de kilometri parcurși pe jos, făcând autostopul, dormind în condiții dure, fără niciun ban și puși în situații limită, Ruby și partenerul ei de viață, CRBL și Oase sunt cele două echipe care s-au calificat în finala de la “Asia Express” 2019, după ce în penultima ediție a emisiunii, Cocuța și Bogdan Boantă au părăsit cursa pentru premiul de 30.000 de euro.

Lista concurenților de la “Asia Express”, al doilea sezon

Citește și: Vedetele din Asia Express – Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi. “Îmi vine să mor!”

Emisiunea “Asia Express – Drumul Elefantului” a fost prezentată de Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Iar pe lista concurenților din sezonul doi al show-ului-fenomen de la Antena 1 au fost: Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana; Ruby și iubitul ei, Adrian;  Jojo și Paul Ipate; CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun; Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani; Ana Morodan și Adrian Teleșpan; Cocuța și Bogdan Boantă; Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, iar, ulterior, Șerban Copoț a făcut echipă cu George Vintilă. Startul spre amuleta de 30.000 de euro s-a dat în Sri Lanka, o insulă din Oceanul Indian.

Citește și...