CRBL, la momentul adevărului, după Asia Express: ”Eu sunt hazliu, dar și recalcitrant!”

Publicat: 09/04/2019 | 23:24
CRBL, la momentul adevărului, după Asia Express: ”Eu sunt hazliu, dar și recalcitrant!”

CRBL a mărturisit că experiența pe care a trăit-o la emisiunea Asia Express l-a schimbat radical. El a făcut echipă cu Oase la show-ul Asia Express, transmis de postul de televiziune Antena 1.

Artistul a vorbit despre ce a însemnat această experiență pentru el în cadrul Observatorului de la Antena 1. „M-a schimbat această experiență. Eu sunt un tip destul de hazliu, dar sunt și recalcitrant, în momentul în care mi se pune mie o pată, o ceva… Emisiunea Asia Express, datorită tovarășului Oase, m-a făcut să fiu mult mai tolerant”, a declarat CRBL, scrie libertatea.ro.

„Nici eu nu știu cum de l-am ales tocmai pe el (n.r. Oase). La început regretam, mă gândeam ce o să fac cu cu amărâtul ăsta. Însă, nu știu dacă ajungeam eu să merg la Asia dacă nu mă convingea el. Am făcut bine că l-am luat, pentru că am avut un prieten, iar când ești cu un prieten, știi limitele, și ne-a fost ușor. Ne-am distrat foarte mult”, a adăugat el. „Ne-am certat de vreo două ori, scurt, două minute cel mult, după care ne-am revenit instantaneu. Despre asta este vorba într-o relație de prietenie de lungă durată”, a mai spus CRBL. „Nu s-a văzut că nouă ne-a fost foarte greu, că și noi aveam probleme – și cu somnul, mâncarea, oboseala, și noi eram terminați pe interior, numai că ne ambalam cu partea asta pozitivă, ca să ne încărcăm bateriile. Într-un fel e bine că nu s-a văzut”, a încheiat el.

Citește și...