Acasă » Exclusiv » ”Monica Bellucci de România” vorbește despre scandalul amoros dintre ea, Boureanu și Dincă: “Au fost niște vorbe aruncate de…”

”Monica Bellucci de România” vorbește despre scandalul amoros dintre ea, Boureanu și Dincă: “Au fost niște vorbe aruncate de…”

De: Sabin Tudor 21/06/2022 | 23:40

Cristian Boureanu și Cristina Belciu nu mai formează un cuplu deja de câteva luni, iar idila lor pare să fi ajuns la un final, chiar dacă influencerița vorbește extrem de frumos și diplomat despre fostul partener. Și-au declarat iubirea în decembrie, anul trecut, au oficializat relația în februarie, iar vocile celor din jur nu s-au sfiit, uneori, să îi critice. Acum, Cristina Belciu este pregătită să explice, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, ce s-a întâmplat în povestea care ține primele pagini de peste jumătate de an.

Modelul pune insuccesul relației cu fostul deputat pe seama lipsei de compatibilitate, a personalităților extrem de vulcanice, care se băteau cap în cap de câte ori cei doi aveau de gestionat probleme relaționale. Ea tocmai a împlinit 25 de ani, el bate către 50 și vorbește despre fosta relație, cu Laura Dincă, pe care o percepe ca fiind unul dintre cele mai importante elemente ale trecutului său amoros.

Cristina Belciu, interviu exclusiv despre relația avută cu fostul deputat, Cristian Boureanu / (Foto: Captură video)

„N-am avut timp să mă vindec foarte mult…”

Experiențele de viață își lasă, adesea, puternic amprenta asupra oamenilor. Este și cazul Cristinei Belciu, care a avut două relații asumate de-a lungul întregii sale existențe. Prima a debutat în orașul natal, cu Andrei, partenerul care i-a fost alături timp de nouă ani și jumătate. Idila s-a încheiat, dar actrița afirmă că afectat-o destul de puternic. Nu neagă că s-a îndrăgostit de Cristian Boureanu, însă nu a fost un pas tocmai ușor.

„Andrei este, după bărbații din familia mea, cel mai special pe care l-am cunoscut, nu am ce să-i reproșez. Efectiv, îi datorez foarte multe. Atitudinea mea este conturată și de el, modul de a mă comporta, eleganța.

Cristina Belciu vorbește despre primul iubit, cel alături de care a stat aproape 10 ani / (Foto: Captură video)

Și când ne-am despărțit, deși a fost ceva de comun acord, pentru că lucrurile nu mai funcționau, mi-a zis cel mai frumos lucru pe care l-am auzit vreodată. Mi-a zis: «Cristina, ține minte, toate fetele vor să fie ca tine, tu să nu fii ca celelalte fete!» Și asta e ceva pe care o să ma axez întotdeauna.

S-ar putea să fi fost «rebound» (n.r. – relația cu Boureanu), pentru că a fost totul foarte rapid. Cumva, n-am avut timp să mă vindec foarte mult după ce a însemnat Andrei, m-am îndrăgostit de Cristi, că toată lumea știe chestia asta.

Poate pentru că n-a funcționat și ne-am bătut cap în cap, e posibil să fi fost și un «rebound»!”, ne-a declarat Cristina Belciu.

(NU RATA: CHIAR DACĂ I-A LUAT-O PE VALENTINA, FOSTUL POLITICIAN NU E DERANJAT SĂ-L COPIEZE PE MILIONARUL DINAMOVIST. BOUREANU ESTE MICUL BORCEA!)

„Nu cred că trebuie să facem compromisuri la nivel de personalitate, ca să fim cu cineva

„Monica Bellucci de România” pătrunde mai adânc în subiect și clarifică odată pentru totdeauna ce nu a funcționat între ea și Cristian Boureanu, exceptând experiențele puternice ale trecutului, de ambele părți.

„E greu ca două personalități puternice să poată sta pe aceeași suprafață. Oricât de mult apreciezi cealaltă persoană, oricât de mult îți place, pentru că e clar că între noi a existat chestia asta, nu e un secret, până la urmă de aceea am ales să fim împreună.

Cristina Belciu pune insuccesul relației cu Boureanu pe seama incompatibilității / (Foto: CANCAN.RO)

Însă, nu cred că trebuie să facem compromisuri la nivel de personalitate, ca să fim cu cineva. Merge, nu merge, mai bine să fim prieteni și să putem să ne uităm cu drag unul la celălalt, decât să aruncăm cu venin și să ne certăm. 

E greu când două persoane au un temperament pe poziții. Am tot respectul și întotdeauna l-am lăudat pe Cristi peste tot, n-am ce să îi reproșez, dar n-a mers, nu suntem potriviți!”, a mai adăugat Cristina Belciu, într-o notă caracteristică, foarte diplomată.

(VEZI ȘI: DEPUTATUL PLAYBOY ȘI-A IEȘIT DIN PEPENI, CU LAURA DINCĂ LÂNGĂ EL! A FLUIERAT DUPĂ DJ ȘI I-A ARĂTAT @#$%! )

„Suntem prieteni, ce avem de împărțit?!”

Actrița mai face lumină și în cazul speculațiilor conform cărora, după despărțire, Cristian Boureanu ar fi zburat către Italia, unde Cristina își serba ziua de naștere, fără a onora cu un cadou aniversarea fostei iubite.

„Suntem prieteni, cum să nu?! Ce am de împărțit?! Nu a făcut nimeni nimic nimănui, s-a tot vorbit că a venit la ziua mea fără flori, fără cadou.

Cristina Belciu face lumină în cazul aniversării la care se presupunea că fostul iubit ar fi venit fără cadou / (Foto: Arhivă)

Oameni buni, un bărbat care se respectă, niciodată, chiar dacă e vorba de prietenă, de iubită, de colegă, nu vine cu mâna goală. Și mai ales Cristi, care este un gentleman, până la urmă! Nu e vorba de așa ceva, nici gând de așa ceva, au fost niște vorbe aruncate de anumite persoane, care încercau să… încercau!  

N-aveau ce să destrame, dacă e ceva de destrămat, destrami tu, că nu merge, nu cred că cineva își destramă relația că a zis X sau Y nu știu ce. Că, până la urmă, dacă ești o persoană matură, indiferent de vârstă și înțeleaptă, știi să faci diferența între vorbele din exterior și ceea ce îți zice ție rațiunea!”, a conchis Cristina Belciu.

(CITEȘTE ȘI: FAZA ANULUI, ZILELE TRECUTE! ÎNTÂLNIRE DE GRADUL O ÎNTRE BORCEA, PELINEL ȘI BOUREANU! TOATE DETALIILE AICI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...