Acasă » Exclusiv » În ce triunghi amoros s-a băgat Cristian Boureanu! Două fete de oraș cu ștate vechi se luptă pe politicianul playboy, care le ține ”calde” pe amândouă!

În ce triunghi amoros s-a băgat Cristian Boureanu! Două fete de oraș cu ștate vechi se luptă pe politicianul playboy, care le ține ”calde” pe amândouă!

De: Mihai Popa 19/05/2022 | 23:46
În ce triunghi amoros s-a băgat Cristian Boureanu!

Noi detalii ies la iveală din triunghiul amoros Boureanu-Dincă-Belciu! În urmă cu două zile, afaceristul a fost surprins în compania Laurei Dincă, iar aseară șoc și groază…Cristina Belciu și-a simțit supremația amenințată, așa că a acționat! CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate imaginile care îl incriminează pe fostul demnitar, ce pare să nu se hotărască odată! Ba e șatenă, ba e brunetă! Ba e din trecutul îndepărtat, ba o ține caldă și pe ”Monica Bellucci” a lui, căci suntem siguri că vizita nu a fost una neanunțată. Cristina a scos cracul lung la înaintare, decolteul generos și a trecut la treabă, să-i facă parcă în ciudă lui Boureanu, să vadă omul ce a pierdut!

S-au despărțit amiabil, ca doi șoferi care au făcut accident din neatenție și niciunul nu era vinovat. Și-au spus cuvinte frumoase, pe care tot noi vi le-am prezentat în exclusivitate (TOATĂ POVESTEA AICI). El, mai în vârstă, ea tânără și frumoasă, cu idealuri mărețe. S-au văzut, s-au plăcut, dar ceva nu a mers. Au pus separarea pe seama lipsei de compatibilitate, după patru luni și jumătate în care și-au împărtășit dragostea.

Cristina Belciu a scos la înaintare artileria grea și a mers să-l recucerească pe Boureanu / (Foto: CANCAN.RO)

VEZI AICI POVESTEA COMPLETĂ: CRISTIAN BOUREANU ȘI CRISTINA BELCIU S-AU DESPĂRȚIT! TOATE DETALIILE POVEȘTII! ADIO, VISUL FRUMOS S-A TERMINAT!

„Am venit să îmi iau o valiză cu niște lucruri de vară de la Cristi!”

Îmbrăcată simplu, într-o ținută complet neagră, ca o văduvă ce ține doliu după dragostea pierdută, Cristina Belciu a pășit cu un aer sigur pe strada lui Cristian Boureanu. A parcat mașina și a luat-o la pas, gata să ceară explicațiile de care avea nevoie. Sursele CANCAN.RO susțin că cei doi s-au mai văzut și au mai discutat aspecte referitoare la statutul relației lor, căreia parcă nu vor să îi accepte finalul.

Anunțul despărțirii a fost făcut în urmă cu o lună, iar zilele par să se fi scurs cu încetinitorul pentru Cristina, însă nu și pentru fostul demnitar, care ar fi încercat să regăsească stabilitatea și consolarea în brațele cunoscute ale Laurei Dincă. Aceleași surse de care dispunem susțin faptul că însăși Laura ar fi fost cea care a dorit să fie surprinsă în compania fostului iubit, pentru a stabili dominația. Cristina a replicat imediat și a mers să recâștige terenul pierdut. Contactată de redacția CANCAN.RO, influencerița a fost destul de succintă în declarații, iar povestea este ușor cusută cu ață albă.

Cristina Belciu urcă hotărâtă scările către imobilul lui Cristian Boureanu, pregătită să tragă de geamantanul cu haine de vară / (Foto: CANCAN.RO)

Plec mâine la cald, pentru că este ziua mea în weekend, și am venit să îmi iau o valiză cu niște lucruri de vară de la Cristi!”, ne-a declarat Cristina Belciu. Însă povestea nu prea stă în picioare, deoarece nu a fost vorba doar despre un oarecare geamantan, pe modelul Cleopatra Stratan în videoclip când îl aștepta pe Ghiță la portiță. Influencerița a și înnoptat la „ex-actualul” iubit, semn că au fost multe întrebări de adresat. Cum și-au tranșat problemele, doar ei știu, dar pare să fi fost ultima noapte de dragoste…de după război.

Avem imaginile în exclusivitate! Cristina Belciu a fost surprinsă, la drum de seară, făcându-i o vizită lui Cristian Boureanu, după ce acesta s-a văzut cu Laura Dincă / (Foto: Arhivă)

“Am încheiat relația așa cum am început-o!”

Ținem să vă reamintim că acum o lună site-ul numărul 1 din România, CANCAN.RO, difuza știrea bombă a primăverii, separarea dintre tânăra din Moinești și Cristian Boureanu, recunoscut pentru escapadele sale cu domnișoare atrăgătoare. Relația a debutat în decembrie și s-a încheiat la jumătatea lui aprilie, iar declarațiile au fost cât se poate de diplomate, bilateral. Cristina Belciu replica atunci: „Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. 

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”

Relația dintre Cristina Belciu și Boureanu s-a încheiat amiabil după 4 luni și jumătate / (Foto: Arhivă)

Nici fostul deputat nu s-a lăsat mai prejos, exprimându-și admirația pentru fosta parteneră, dar și părerea de rău că lucrurile nu au decurs tocmai dezirabil.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, ne-a declarat Cristian Boureanu.

CITEȘTE ȘI: CRISTIAN BOUREANU A REVENIT LA VECHILE OBICEIURI! ÎN VIAȚA LUI NU-S TOATE CHIAR LA LOCUL LOR, DAR PE CRISTINA BELCIU N-O POATE UITA UȘOR!

CINE DEŢINE INFORMAŢII DESPRE ACEST SUBIECT ESTE RUGAT SĂ NE SCRIE LA [email protected], SĂ NE SUNE LA 0741 CANCAN (226.226) SAU SĂ NE SCRIE DIRECT PE WHATSAPP.

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mihai Popa este un entuziast reporter al departamentului EXCLUSIV din cadrul publicației CANCAN.RO. A studiat tainele jurnalismului monden îndeaproape, având la activ o multitudine de materiale picante, redactate cu brio!
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...