Cum am filmat-o la NUBA pe ”Prințesa bodyguarzilor” din România

Publicat: 03/05/2018 | 23:43

O cheamă Mihaela Neicu, are 21 de ani și se pozează ca orice tânără normală de vârsta ei, prin băi. Nimic de judecat. Cum vă imaginați că are timp să conducă 6 companii?? Ei bine, fiica lui Mihai Neicu, cel care a figurat în acte, până acum doi ani, ca proprietar al grupului de firme NEI, s-a trezit patroneasă peste noapte. Cu toate astea, tânăra are timp să se distreze frumos, elegant, pe barosăneală, la NUBA. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Pentru cine nu e familiarizat cu numele, aflați că firma NEI GUARD Voluntari a fost multă vreme una dintre cele mai prolifice firme de pază din București. A intrat în insolvență în 2015, după ce la finele lui 2014 polițiștii și procurorii au descins la sediul firmei, bănuită de evaziune. Prejudiciul estimat era de 7 milioane de euro! Mihai Neicu, cel care figura în acte ca patron, primește vestea șoc în iulie 2017: condamnare la închisoare pentru 5 ani!

Surpriză la cinci luni distanță: Curtea de Apel București îi reduce pedeapsa până la 3 ani cu suspendare. Neicu a gândit însă o strategie care să-l scape de probleme, pe care a aplicat-o în 2016. Și-a mutat activitatea firmei NEI GUARD Voluntari pe firma Nei Divizia de Securitate SRL, firmă deținută de fiica lui, Mihaela Neicu. Așa a ajuns tânăra la doar 21 de ani șefă peste ”mușchii” din România. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

”Regina bodyguarzilor” și-a luat viteză din club

Și-acum începe distracția… la LOFT, la NUBA … Căci transformată peste noapte în ”Prințesa bodyguarzilor”, Mihaela nu a dat la o parte distracția.  CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România a găsit-o pe Mihaela la mare weekend-ul trecut, în debutul forță al petrecerilor de sezon. Ea s-a distrat la NUBA, în Mamaia, alături de câteva prietene, iar la ieșire a fost numai un zâmbet. Îmbrăcată cu o rochiță neagră scurtă, o geacă de blugi peste ea, cu adidași și o pereche de ochelari de soare, ”Prințesa bodyguarzilor” a trecut triumfător prin mulțime, spre ieșire, de nici măcar prietenele ei nu au prins-o din urmă. Nu știm de ce și-a luat ”viteză”, și mai ales cum, pentru că piciorul ei drept părea luxat după bandajul pe care îl purta.

Nu doar ”prințesa” a sărbătorit, ci și ”tata-rege”. Mihai Neicu și-a luat soția și a plecat la Saint Tropez, stațiunea milionarilor, se știe. Puțin străin de astfel de locuri, lasă el de înțeles într-o înregistrare video pe care și-a pus-o pe Facebook, Neicu a dat-o rău în bărci cu franceza la vederea unei doamne, pe care o salută: ”Bonjour, monsieur” (n.r.: Buna ziua, domnule). Și conchide: ”Ce viațăăă … ”, că doar nu are cine să-l corecteze. Soția trimitea bezele …

 

 

Citește și...