Cum l-a umilit pe Smiley o fetiță de 9 ani din Bacău, în culise la Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 28/03/2020 | 09:40
Cum l-a umilit pe Smiley o fetiță de 9 ani din Bacău, în culise la Românii au Talent de la Pro TV

Ca de fiecare dată, emisiunea ”Românii au Talent” nu oferă numai prestații de excepție ale multor concurenți sau replici ironic-incitante ale juraților. Există și situații pe care publicul nu le poate vedea, iar telespectatorii le urmăresc, amuzându-se, după ce înregistrările sunt difuzate.

Smiley este obișnuit să i se ceară autografe, să facă fotografii împreună cu fanii, să facă doar un semn, de multe ori, pentru ca un concurent sau o concurentă să i se alăture în culise. E drept că statutul de vedetă al lui Smiley face ca foarte mulți tineri să dorească să fie alături de el, mulți visând să-i calce pe urme. Numai că, de data aceasta, Smiley a avut parte de o surpriză de proporții.

(VEZI ȘI AICI: CE SURPRIZĂ! CINE SUNT DE FAPT CEI DOI COMPONENȚI AI DUO MAINTENANT, CARE AU LUAT GOLDEN BUZZ AZI-NOAPTE DE LA MIHAI PETRE, LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV)

Se pregătea să intre în scenă o fetiță de 9 ani din Bacău, Amalia Enache. Și, firește, drumul ei s-a intersectat cu Smiley, cel care – alături de Pavel Bartoș – adaugă ”sare și piper” în întreaga atmosferă efervescentă a emisiunii ”Românii au Talent!”. Și ce să vezi? Surpriză uriașă!

Smiley a salutat-o pe concurentă, dar fetița… nici nu l-a băgat în seamă. Amalia Călin s-a dus direct pe scenă, trecând pe lângă vedeta Pro TV ca și când nici măcar nu l-a recunoscut. De altfel, privirea lui Smiley este sugestivă, în context, iar Pavel Bartoș, care ar fi dorit să bată ”cuba” cu fetița din Bacău, a fost luat, la rândul său, prin surprindere. ”Ia uite, nici nu i-a băgat în seamă”, s-a auzit de la masa juraților.

Smeiley și Pavel Bartoș au rămas… mască

(CITEȘTE ȘI: SARA ARDELEANU A ÎNCĂLCAT REGULILE PRO TV ȘI POATE FI DESCALIFICATĂ DE LA ROMÂNII AU TALENT, DEȘI A PRIMIT GOLDEN BUZZ. CE A POSTAT CU 7 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE A FI DIFUZAT SHOW-UL)

Citește și...