Dana Grecu a fost răzbunată! Ce li s-a întâmplat focoasei amante şi soţului infidel! Primele reacţii: „Te-a cucerit, dar te va şutui cât de curând…”

Publicat: 05/01/2018 | 14:16

Ioana Toma, actuala iubită a lui Bogdan Grecu, şi-a şters contul de Facebook, după ce a primit mai multe mesaje tranşante în care i s-a reproşat că a distrus o căsnicie de peste 20 de ani, dar şi că ea şi afaceristul şi-au clădit fericirea pe tristeţea Danei Grecu.

Citeşte şi: Adevărul despre divorţul Danei Grecu! Soţul ei rupe tăcerea! Bogdan se iubeşte deja cu altă femeie: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”

Înainte să îşi închidă pagina de Facebook, bruneta focoasă şi-a schimbat numele de pe pagina de socializare din Ioana Toma în Ioana Ally. În ciuda faptului că vrea să şteargă orice urmă, greşeală pe care a făcut-o pe internet CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are mai multe poze în impostaze tandre alături de fostul soţ al Danei Grecu. Într-una dintre ele, cei doi se sărută cu patos, fără să se gândească la copiii pe care îi are cu prezentatoarea TV: David, care are are 14 ani şi Mihaela, 11 ani.

Citeşte şi: Detalii surprinzătoare despre căsnicia cu Bogdan Grecu a nervoasei prezentatoare TV. Ar fi fost înşelată, dar era o soţie supusă: „Ea şi copiii îi sunt subordonaţi, părerea lui fiind prioritară”

Deşi, cea care i-a fost amantă până să divorţeze de Dana Grecu şi-a şters contul de Facebook, Bogdan Grecu a fost mustrat pentru decizia lui de prietenii virtuali.

„Alina Vidican l-a furat pe Borcea de la Mihaela, apoi l-a… pierdut prin braţele Valentinei Pelinel… Alina Vidican şi-a construit fericirea scurtă, pe nefericirea Mihaelei…. aşa aţi făcut voi acum”, „Foarte urât din partea ta, eşti un nimeni care ţi-ai părăsit copiii şi pe mama lor. Farfusa care te-a cucerit, te va şutui cât de curând”, „Părerea mea, deşi nu mi-o cere nimeni: domnule Bogdan Grecu, reîntoarce-te în familie şi la copii… aşa uşor dai cu piciorul la 20 de ani de familie??? Ai copii mărişori, Parcă nu-ţi stă bine să te retragi şi să trăieşti în afara familiei pe care ai clădit-o… mai meditează, dar profund şi reacţionează până nu va fi mult prea târziu” sunt doar trei dintre mesajele pe care le-a primit fostul soţ al Danei Grecu.

Citeşte şi: De ce şi-a ascuns Dana Grecu numele real cât timp a lucrat la Antena 3

Ioana Toma şi Bogdan Grecu şi-au făcut recent declaraţii de iubire în public, dar apoi bruneta şi-a şters contul de Facebook. Sursa foto: Facebook
Ioana Toma şi Bogdan Grecu şi-au făcut recent declaraţii de iubire în public, dar apoi bruneta şi-a şters contul de Facebook. Sursa foto: Facebook

 

Citește și...