Dani Mocanu a făcut, din nou, pe toată lumea să râdă. Mesajul care i-a amuzat toți fanii. FOTO

Publicat: 26/07/2020 | 17:47
Dani Mocanu a făcut, din nou, pe toată lumea să râdă. Mesajul care i-a amuzat toți fanii. FOTO

Dani Mocanu a reintrat în atenția fanilor cu una dintre cele mai noi postări ale sale din mediul virtual. „Perla” s-a viralizat instant.

Manelistul a ajuns celebru în lumea artiștilor prin versurile sale inedite, în care vorbește despre dușmani, polițiști, bani, lecții de viață sau viață. Recent, artistul a publicat pe pagina sa de Facebook o nouă replică, ce a făcut senzație printre fani!

Citește și: Cum a reușit ”Prințesa manelelor” să-l zăpăcească de cap pe Dani Mocanu. A renunțat la haine și…

„Luați un prosop cu voi când încercați sa urcați spre mine …E cale lunga și o sa transpirați !!!”, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei pe care și-a făcut-o în lift. În imagine se vede cum manelistul ține un prosop în brațe.

Dani, cu prosopul în mână

Toată lumea s-a amuzat pe bună dreptate

Deși poza a adunat mai bine de șase mii de Like-uri și numeroase reacții, iată că au existat și fani care s-au amuzat pe seama postării.

„L-ai furat de la Hotel prosopul??”, „Tu dupa cine incerci sa urci de ti-ai luat direct 2 ? ?? E cale lunga asa-i?”, „Vezi sa nu urci cu liftu si sa cobori cu apartamentul”, „ Și tu la cine încerci sa urci ca nu prea cred ca Îți ajung prosoapele ale.pentru ca deja ești galben la fata”, au comentat unii dintre fanii ceva mai puși pe șotii ai manelistului Dani Mocanu.

Dani Mocanu și-a „tras” iubită sexoasă

Manelistul a pus mâna pe o brunetă focoasă cu care se mândrește peste tot și pe care nu a ezitat să o prezinte tuturor fanilor săi din mediul online. Cei doi s-au bucurat de câteva momente frumoase la mare, acolo unde au mers împreună și nu s-au mai ferit de ochii curioșilor.

Mai mult, Dani Mocanu a postat chiar și primele imagini cu noua lui cucerire, pe rețelele de socializare, acolo unde fanii l-au felicitat pentru inițiativă și le-au urat celor doi numai de bine.

Ea este noua iubită a lui Dani Mocanu

„Se plac, este clar ceva între ei, dar niciunul nu își asumă momentan nimic ca relație. El, normal, vrea să pară singur ca să nu își piardă din fane, iar ea… Acceptă asta”, au spus surse din anturajul celor doi, pentru Wowbiz.

Nu rata: Dani Mocanu instigă din nou la violență. Ipostaza scandaloasă în care s-a fotografiat manelist, alături de o blondină

Larisa Munteanu este o cunoscută dansatoare din lumea maneliștilor, care a apărut în numeroase videoclipuri, de-a lungul timpului. Cel mai probabil, aceasta este și circumstanța în care s-au cunoscut cei doi. Larisa Munteanu a bifat mai multe relații cu bărbați cunoscuți, printre care se numără nimeni altul decât Stelian Ogică. Acum rămâne de văzut dacă ce doi își vor asuma, într-un final, relația amoroasă.