Dani Oțil, mai acid ca niciodată în plină criză sanitară provocată de COVID-19: “Să dai mai departe idei extreme spuse de alţi proşti…”

Publicat: 22/07/2020 | 15:08

Dani Oțil a răbufnit în cadrul matinalului de la Antena 1 și a fost mai acid ca niciodată la adresa oamenilor care răspândesc informații false în plină criză sanitară care a fost provocată de COVID-19. Prezentatorul TV a subliniat că fiecare persoană de pe planetă va contracta acest virus mortal, însă, e foarte important momentul când se va întâmpla efectiv.

Citește și: Irina Deaconescu, primele declarații după ce Cristi Manea a fost internat din cauza infecției cu noul coronavirus. Lista completă a celor depistați pozitiv la CFR Cluj

Dani Oțil, mai acid ca niciodată în plină criză sanitară provocată de COVID-19

În timp ce emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” era în direct la TV, Dani Oțil le-a împărtășit telespectatorilor câteva dintre concluziile la care a ajuns cu dezamăgire în inimă. Potrivit afirmațiilor sale, el a blocat foarte multe persoane pe rețelele de socializare după ce a descoperit ce gândesc despre boala rară din China.

“Viaţa cu Răzvan şi Dani nu mai e atât de funny (n.r.: amuzantă). Lumea este împărţită online, nu-mi vine să cred că sunt urmărit şi citit de atâţia proşti. Am dat la block-uri ieri… Bă, că fiecare crede despre coronavirus este una, fiecare are dreptul să creadă ce vrea, dar să dai mai departe idei extreme spuse de alţi proşti mi se pare deja că suntem nişte proşti organizaţi. Dau la block-uri pe zi… foarte multe”, a declarat îndrăgitul prezentator în cadrul ediției de azi a matinalului de la Antena 1.

Nu rata: Iubita lui Dani Oțil, aproape goală pe Instagram! Cu o mână împinge…

Ulterior, Dani Oțil a dezvăluit că a primit poze de la bolnavi diagnosticați cu SARS-CoV-2 și că a fost îngrozit de ceea ce a văzut în imagini.

“Se apropie laţul, după cum ştiţi, fiecare vom avea acest virus, important e când îl luăm şi cât de mare e presiunea pusă pe sistemul sanitar. Eu încep să am din ce în ce mai mulţi cunoscuţi şi, culmea, sunt din cei care au vrut neapărat la mare să stea bot în bot cu alţii. Pentru că ei sunt în spital şi n-au televizor, adică mi-au trimis nişte poze din spital… nu e cel mai drăguţ loc de pe planeta Pământ, îi salut, poate le transmite cineva sau văd pe YouTube, după emisiune, căci viaţa lor cu televizor toată ziua, la fiecare cafea de dimineaţă, pentru câteva săptămâni, s-a suspendat”, a mai spus Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă împreună cu Răzvan Simion.

Azi, printre invitații celor doi moderatori de la Antena 1 s-au numărat Pepe și Connect-R care au lansat de curând o piesă împreună cu Andra, “Inima Mea”.

Descoperă și: Dani Oțil, întrebare incomodă pentru Lidia Buble în direct! Cum a reacționat artista

La două zile de la lansare, single-ul celor trei artiști a fost văzut de aproape un milion de oameni. Astăzi, în jurul orei 15:00, melodia “Inima Mea” se clasa pe locul 8 în trending pe YouTube.