Dani Oțil, întrebare incomodă pentru Lidia Buble în direct! Cum a reacționat artista

Publicat: 19/07/2020 | 10:06

Zilele trecute, Lidia Buble a fost prezentă în platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre noua piesă lansată. Bineînțeles, artista nu a scăpat de întrebările incomode puse de Dani Oțil.

Pe canapea matinalilor, Lidia Buble a fost intervievată de Dani Oțil. Întrebată care este mesajul noii piese, Lidia Buble a mărturisit că este vorba despre o „relație neîmplinită”. Răspunsul artistei nu a părut să fie pe placul lui Răzvan Simion, iar Dani Oțil a încercat să-și apere colegul de emisiune: ”Îți priește viața după…. pandemie”, a spus Dani.

Iar Lidia a răspuns: ”Da, sunt foarte bine, sunt fericită. Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”. Momentul a fost urmat de o pauză în platou, iar apoi Dani a reacționat și a pus-o la zid pe fosta iubită a lui Răzvan Simion. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE CITESC LA PLAJĂ. CE POZIȚII SURPRINZĂTOARE OCUPĂ ALINA CEUȘAN, CORINA CARAGEA, ROXANA IONESCU ORI GINA PISTOL)

”Eu te intimidez? Suntem doar doi prezentatori că dacă eram mai mulți, era mai ușor. Vrei să-ți pună altcineva întrebările?”, a spus Dani Oțil, făcând referire la Răzvan Simion. Lidia Buble a spus, râzând: ”Nu!”.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters.

Cei doi s-au întâlnit, recent, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei. Însă… împăcarea la care speră fanii pare să nu se concretizeze. Răzvan și Lidia colaborează, în continuare, pe plan profesional și au relație amicală. (VEZI ȘI: BRIGITTE ȘI-A SCOS LA VÂNZARE APARTAMENTUL DE LUX. MOTIVUL AR FI…)

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.