Iubita lui Dani Oțil, aproape goală pe Instagram! Cu o mână împinge…

Publicat: 20/07/2020 | 08:43

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, a apărut într-o superbă imagine pe Instagram. Și e aproape goală, iar matinalul de la Antena 1 este vinovatul. Chiar el a urcat fotografia în care Gabriela, extrem de sexy, împinge cu mâna dreaptă fierul de călcat.

CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ GABRIELA PRISĂCARIU ÎN COSTUM DE BAIE. IMAGINILE PE CARE DANI OŢIL LE-AR VREA ŞTERSE DIN TOT INTERNETUL

Dani Oțil și-a surprins fanii cu o imagine ușor întunecată, misterioasă chiar, dar care a prins de minune pe Instagram. Iubita lui pare a fi goală în poză, la o primă vedere, dar nu e chiar așa. Este surprinsă de fotograf, chiar Dani Oțil, în timp ce împinge ușor fierul de călcat pe un tricou. E cu spatele… ”e artă adevărată”, după cum îi transmite un fan în comentariu. ”Minunată poza”, ”Ferfect”, ”Golutză golutză?! Da ce mai conteaza 😍 Măi tu oțilule da baga bine la capshor si inimoara ce faina femeie ai acas”, ”Am si eu niște tricouri si o rochița de călcat”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Dani Oțil
Iubita lui Dani Oțil a ajuns aproape goală pe Instagram

Iubita lui Dani Oțil, aproape goală pe Instagram! Prima poză oficială cu cei doi

CANCAN.RO vă prezenta prima poză oficială a celor doi, practic, atunci recunoșteau, în imagini, că formează un cuplu. Fotografia a apărut pe pagina de socializare la finalul anului trecut. Cei doi aveau deja o relație de aproape un an.

După luni bune în care a urcat imagini sau filmări din viața privată alături de Dani Oțil doar pe Instagram Stories, Gabriela Prisăcariu a postat prima poză alături de iubitul ei. Vedeta stă lipită cu spatele de prezentatorul matinalului de la Antena 1 și, în timp ce ea zâmbește, el ține o bucată de ciocolată în gură. În dreptul pozei care a făcut senzație pe rețelele de socializare, iubita lui Dani Oțil a pus un emoticon haios.

“În sfârșit, o poză împreună 😋”, “Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! 😁😍”, “Parca și semnați 😉 Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine. ☺️”, “Gemeni 😎”, “Vai, cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤️”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea care făcea furori la acea vreme.