Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie. Imaginile pe care Dani Oţil le-ar vrea şterse din tot internetul

Publicat: 15/07/2020 | 09:06
Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie. Imaginile pe care Dani Oţil le-ar vrea şterse din tot internetul

Gabriela Prisăcariu arată excepțional în costum de baie și nu ratează nicio ocazie de a posta fotografii provocatoare cu ea pe rețelele de socializare. Dani Oțil are, într-adevăr, de ce să fie mândru. Logodnica sa primește mii de le like-uri din partea fanilor, iar laudele curg pe bandă rulantă.

Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie

Gabriela Prisăcariu este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din țară. La 27 de ani, tânăra este un model extrem de apreciat și este posesoarea unui corp perfect. Orele petrecute în sală și-au pus amprenta asupra Gabrielei, care se mândrește cu fizicul său pe rețelele de socializare.

După cum se poate vedea, pozele postate de Gabriela primesc mii de like-uri din partea fanilor. Și pe bună dreptate. Iubita lui Dani Oțil pare să nu aibă niciun defect.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut în 2018 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult, la începutul acestui an, charismaticul prezentator de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a cerut-o de soție pe iubita sa, iar aceasta a acceptat.

Așa arată inelul de logodnă pe care Dani Oțil i l-a oferit Gabrielei Prisăcariu

Deocamdată însă, cei doi nu au făcut niciun anunț legat de data la care va avea loc fericitul eveniment.

Cine este Gabriela Prisăcariu

În urmă cu 5 ani, Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută publicului, duă ce a câștigat concursul ”Supermodels by Cătălin Botezatu”. Nu a fost însă ușor. Pe parcursul celor 3 luni de filmare, toți concurenții au fost nevoiți să treacă prin mai multe probe, care mai de care mai dificile.

Din cei 5 finaliști rămași în competiție, Cătălin Botezatu i-a desemnat câștigători pe Gabriela Prisăcariu și pe Cătălin Bucur. Cei doi au primit astfel un contract cu o agenție celebră de modeling din Franța. La vremea respectivă, colegii nu o aveau la suflet pe Gabriela, pe care o numeau ”scorpie”, pentru că aceasta ar fi fost obsedată de curățenie.

Înainte de a-și găsi fericirea în brațele lui Dani Oțil, superba Gabriela nu avea o părere tocmai bună despre bărbați. ”Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, povestea tânăra în urmă cu câțiva ani.