Daniel Iordăchioaie a izbucnit în lacrimi la „Ferma Vedetelor”! Ce mărturisiri emoționante a făcut artistul

Publicat: 10/05/2018 | 21:57

Se anunță o ediție plină de emoții și tensiune! (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Încă de la începutul emisiunii, Daniel Iordăchioaie a început să plângă, după ce a fost invitat de Monica Bîrlădeanu să ia cuvântul. Rând pe rând, concurenții de la „Ferma Vedetelor” au fost nevoiți să voteze un concurent care să fie eliminat, iar altul să fie trimis direct în finală.

Citește și: Au făcut sex la „Ferma Vedetelor” și au recunoscut! Ce au surprins camerele cu infraroșu

În vârstă de 49 de ani, Daniel Iordăchioaie nu și-a putut stăpâni lacrimile când a început să vorbească despre experiențele trăite în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”. Când a fost vorba să spună pe cine nominalizeze să plece acasă… artistul s-a propus pe el. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

Citește și: S-au certat ca la ușa cortului în arena de la „Ferma Vedetelor”: „Dar nu vă e un pic de rușine?! Vă tremură chiloții în fața ei”. Care este mărul discordiei

„Obișnuiesc să îmi țin primisiunile față de mama mea, de copiii mei…  Oricât de lovit as fi fost, oricât de paria aș fi fost – pentru că așa sunt…. vă iubesc din tot sufletul. Așa că vă rog pe mine să mă votați să plec acasă. E ok? Un singur lucru am câștigat în ferma asta: 17 prieteni!”, a spus Daniel Iordăchioaie în cadrul ediției din această seară de la „Ferma Vedetelor”.

Citește și: Foștii concurenți s-au întors la „Ferma Vedetelor”! Ce impresii acide au fost după revedere, dar și care e rolul lor esențial în cadrul cursei pentru premiul de 50.000 de euro

La o zi după ce foștii participanți s-au întors în fermă a venit și DJ Wanda. Vedeta a fost primită cu multă căldură, iar Cătălin Neamțu i-a oferit un steag cu Festivalul „oaie albă, oaie neagră” de la care a lipsit.

„Am venit special, pentru că știu că e important și votul meu. Am văzut că e totul schimbat. E tensiune, Monica – eu nu am mai văzut atâta tensiune”, a spus DJ Wanda.

Ferma Vedetelor, un show al transformării, cu multe intrigi și povești de viață emoționante

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

 Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan. Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia.
Citește și...