Foștii concurenți s-au întors la „Ferma Vedetelor”! Ce impresii acide au fost după revedere, dar și care e rolul lor esențial în cadrul cursei pentru premiul de 50.000 de euro

Publicat: 09/05/2018 | 21:30

La „Ferma Vedetelor” au fost 65 de zile pline cu situații frumoase, dar și cu unele neplăcute – presărate fie cu certuri aprinse, fie cu accidentări urâte, unde medicii au intervenit de urgență.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Dar în cadrul ediției din această seară, cei șapte fermieri rămași în lupta pentru marele premiu au primit vizita neașteptată ai tuturor concurenților eliminați din acest nou sezon al emisiunii. Oficial, cei mai mulți s-au complimentat, însă, în particular, și-au spus părerile sincere și acide.

Cei 11 foști concurenți, dar și cei rămași în competiție vor participa la Festivalul „oaie albă, oaie neagră”.

„Mie mi-a fost dor de toată lumea, nu a trecut zi în care să nu mă gândesc la ei. La ora șase dimineața mă întrebam dacă au muls oile.”, a spus Narcisa Suciu în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

„Am simțit încă de când am intrat în fermă tensiuni, de aceea am avut acea atitudine acidă”, a mărturisit Diana Dumitrescu.

„Venirea celor 11 (n.r.: foști concurenți) mă copleșește. Nu mai suport agitați”, a comentat Tania Popa, unul dintre cei șapte concurenți rămași la „Ferma Vedetelor”.

DJ Wanda a fost singura care nu s-a întors la „Ferma Vedetelor”! Motivul e îngrijorător

După ce s-au așezat la masă, Monica Bîrlădeanu a explicat motivul pentru care DJ Wanda nu s-a putut prezenta în frumoasa fermă.

„Lipsește Wanda, are o problemă medicală, dar sperăm să se facă bine și să vină mâine”, a declarat Monica Bîrlădeanu în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Vă reamintim că filmările pentru „Ferma Vedetelor” s-au desfășurat anul trecut, pe când DJ Wanda a fost diagnosticată cu o boală dificilă. Din nefericire, vedeta încă se luptă cu maladia.

Citește și: DJ Wanda, încă în pericol: ”Sunt un fel de ruleta rusească!”

Ce rol au foștii concurenți după ce au revenit în „Ferma Vedetelor”

Monica Bîrlădeanu a explicat în cadrul ediției de astăzi că fiecare dintre foștii participanți care s-au întors în fermă au de făcut două voturi foarte importante. Printr-unul dintre ele vor putea desemna concurentul care va merge direct în finala emisiunii „Ferma Vedetelor”, fără să se dueleze. Iar prin celălalt, vor putea să elimine complet un participant – acesta va părăsi competiția fără duel.

Fermierul săptămânii este Daniel Iordăchioaie. Artistul nu va avea imunitate și nici servitori.

Ferma Vedetelor, un show al transformării, cu multe intrigi și povești de viață emoționante

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

 Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan. Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia.
Citește și...