După o tăcere lungă, DJ Wanda a dezvăluit diagnosticul primit! Cum se numeşte boala care a făcut-o să meargă la psihiatru

Publicat: 13/10/2017 | 16:54

DJ Wanda trăieşte o perioadă dificilă din viaţa ei. După ce a fost la mai mulţi medici în România, de la care a primit tot atâtea răspunsuri despre boala de care suferă, ea a aflat diagnosticul corect în Turcia. Vedeta a mărturisit că la un moment dat a ajuns şi în cabinetul unui psihiatru, după ce un doctor i-a recomandat asta.

 

Diagnosticul primit de DJ Wanda este: boala crohn. Maladia este o afecţiune inflamatorie intestinală, care atacă întreg tractul gastrointestinal. În cadrul unui interviu acordat astăz, vedeta a spus că Andreea Marin a ajutat-o foarte mult în lupta sa cu boala şi continuă să îi ofere tot sprijinul ei. Uneori fosta „zână a surprizelor” o sună pe DJ Wanda ca să se asigure că şi-a luat medicamentele prescrise în urma tratamentului.

„Boala asta este practic nimic, este de ordin microscopic, este de mai multe tipuri. Este pe sistem autoimun şi practic mucoasa intestinului subţine, a intestinului gros sunt afectate. Este o boală autoimună. Am intoleranţă la mâncare, la histamina. (…). Nu mănânci nimic, mănânci orez. (…). Am găsit un tratament, urmez un tratament. Şi vreau să le spun oamenilor că nu sunt o victimă. (…). Trebuie să mă îndrăgostesc şi mă vindec total. (…). Sunt foarte activă (…)”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni.

Citește și...