Au făcut sex la „Ferma Vedetelor” și au recunoscut! Ce au surprins camerele cu infraroșu

Publicat: 26/03/2018 | 10:58

„Ferma Vedetelor” este o provocare pentru concurenți, nu doar pentru că sunt solicitați fizic în timpul probelor, ci și pentru că nu își pot da frâu liber sentimentelor. Pentru cuplurile care au participat împreună, acest lucru s-a dovedit a fi unul foarte greu. În edițiile trecute, au existat concurenți care nu s-au putut abține. Este vorba depre Maria Constantin și Marcel Toader, care au fost surprinși făcând sex de camerele de supraveghere amplasate în dormitorul lor. În sezonul de anul acesta, Andrei și Grațiela Duban sunt sigurul cuplu soț și soție, de la „Ferma Vedetelor”.

Andrei Duban a mărturisit că nu a reușit să aibă parte de „acțiune”, pentru că nu i-au permis condițiile de la „Ferma Vedetelor”, deși el și Grațiela și-ar fi dorit acest lucru.

„Un băieţel sau o fetiţă, dar vedem când va veni. Nu, nu sunt însîrcinată. Din păcate, nu s-a întâmplat nimic la . Nici nu aveam condiţii, erau şi camerele de luat vederi. N-aveai cum. Sexul nu e un sport pentru noi. A face dragoste e o artă şi n-aveai cum acolo. Nu aveai cum să-ţi pui intimitatea pe tavă. Era mult prea intim ca să arăţi la televizor. Sau măcar să dai de înteles…”, a mărturisit Andrei Duban pentru click.ro.

Cu toate acestea, în 2016, în sezonul al doilea de „Ferma Vedetelor”, un cuplu pe atunci căsătorit a reușit „performanța”. Este vorba despre Marcel Toader și Maria Constantin, care au fost filmați făcând sex. Cei doi nu au mai putut rezista tentaţiei şi au dat frâu liber pasiunii. Maria Constantin a fost cea care s-a luptat pentru a putea avea parte de o clipă de intimitate. Mai exact, potrivit paginii emisiunii difuzate de către ProTV, cântăreaţa de muzică populară -a luptat cu ceilalţi finalişti de la „Fermă“ pentru a putea avea parte de o clipă de intimitate. Aceasta a trebuit să dovedească faptul că e o persoană echilibrată – la propriu – pentru că a avut de dus pe creştetul capului  cinci pahare, unul peste altul. Deși producătorii emisiunii le-au dat interzis, Maria Constantin și Marcel Toader au reușit să încalce regulile.

„După ce am avut o serie de probleme în casa din Cipru, Mircea Stoian ne-a pedepsit! Ne-a trimis pe mine și pe Măria în dormitorul servitorilor! Inițial, m-am enervat, dar, apoi, m-am gândit că omul a avut un scop, voia să ne lase pe noi puțin singuri! Așa că, până a venit soția mea de la o probă impusă de producători, m-am ocupat și am făcut în încăpere un pat matrimonial extraordinar, cu două saltele de paie înfoiate! M-am pregătit pentru un moment de intimitate”, povestea Marcel Toader la acea vreme.

Citește și...