Daniela Crudu, declarații-bombă despre sarcină: ”Nu mi-a mai venit de 3 luni! Ce contează tatăl?! E un băiat…”

Publicat: 29/10/2018 | 22:52

În urmă cu doar câteva zile, Daniela Crudu a pus întreg showbiz-ul pe jar după ce a lăsat să se înțeleagă că este posibil să devină mămică. (Cum câștigi bani rapid) Fosta asistentă TV a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre sarcină, dar și despre sexul bebelușului. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU DANIELA CRUDU, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ E ÎNSĂRCINATĂ! CUM ARATĂ BURTICA EI)

Daniela Crudu, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul mioritic, a lăsat să se înțeleagă, zilele trecute, că este însărcinată. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Fosta asistentă de la ”Un show păcătos” a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

„Nu contează cine era tatăl, trebuia să își asume”

”Măi, nu sunt însărcinată. Mi-a întârziat menstruația și acest lucru mi-a dat de bănuit că sunt însărcinată. Nu mi-a mai venit de 3 luni! Ce contează tatăl?! E un băiat… (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Voia, nu voia, trebuia să își asume, nu avea încotro”, ne-a mărturisit Daniela Crudu.

„Vreau să fie băiat”

Mai mult decât atât, focoasa brunetă a mărturisit că își dorește nespus de tare un moștenitor. ”Mă văd în postura de mămică. Îmi doresc un copil. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Vreau să fie băiat, pentru că noi, acasă, am fost numai fete, eu și sora mea, așa că îmi doresc un băiat”, ne-a mai spus fosta asistentă TV. (CITEȘTE ȘI: DONJUANUL DE LA ANTENA 1, FILMAT ÎN TIMP CE SE MÂNGÂIA SUB DUȘ CU… ALT BĂRBAT!)

Daniela Crudu, mărturisiri emoționante

Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele la întoarcerea din Madagascar

Daniela Crudu, care a împlinit, recent, 29 de ani, pare abonată la medicii esteticieni. Nu de alta, dar după ce şi-a operat nasul şi a scăpat de bărbia dublă, ea şi-a dorit un bust mai provocator, aşa că, la întoarcerea din Madagascar, şi-a pus din nou implant mamar. (NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU ȘI-A SCHIMBAT IAR SILICOANELE LA ÎNTOARCEREA DIN MADAGASCAR)

Daniela Crudu era nemulţumită de vechiul implant mamar, pe care l-a făcut în urmă cu 12 ani, aşa că, la întoarcerea din această aventură şi-a mărit din nou bustul.

“De-a lungul timpului, Daniela a apelat la medicul Vitalie Stan pentru că a fost mulţumită de modul în care lucrează, de profesionalismul lui. De fiecare dată când s-a operat, nu a întâmpinat neplăceri, motiv pentru care şi-a adus şi prietenele, dar şi sora, şi mama pentru a le face mai frumoase. Daniela s-a operat la începutul acestei săptămâni la sâni. Voia un bust mai mare. Acum 12 ani când s-a operat, domnul doctor i-a pus silicoane de 280 ml, de data aceasta a optat pentru proteze un pic mai mari. Se simte foarte bine, trebuie să poarte o proteză şi să nu facă efort deloc”, au declarat surse din anturajul vedetei, în urmă cu ceva timp. (NU RATA, AICI: MARIA CONSTANTIN ȘI-A ASUMAT NOUL IUBIT! E UN CUNOSCUT FOTBALIST)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)