Daniela Crudu și-a schimbat iar silicoanele la întoarcerea din Madagascar

Publicat: 13/09/2018 | 08:08
Daniela Crudu și-a schimbat iar silicoanele la întoarcerea din Madagascar

Daniela Crudu, care recent a împlinit 29 de ani, pare abonată la medicii esteticieni. Nu de alta, dar după ce şi-a operat nasul şi a scăpat de bărbia dublă, ea şi-a dorit un bust mai provocator, aşa că, la întoarcerea din Madagascar, şi-a pus din nou implant mamar. 

Daniela Crudu era nemulţumită de vechiul implant mamar, pe care l-a făcut în urmă cu 12 ani, aşa că, la întoarcerea din această aventură şi-a mărit din nou bustul, acum două zile: “De-a lungul timpului, Daniela a apelat la medicul Vitalie Stan pentru că a fost mulţumită de modul în care lucrează, de profesionalismul lui.

De fiecare dată când s-a operat, nu a întâmpinat neplăceri, motiv pentru care şi-a adus şi prietenele, dar şi sora, şi mama pentru a le face mai frumoase.

Daniela s-a operat la începutul acestei săptămâni la sâni. Voia un bust mai mare. Acum 12 ani când s-a operat, domnul doctor i-a pus silicoane de 280 ml, de data aceasta a optat pentru proteze un pic mai mari. Se simte foarte bine, trebuie să poarte o proteză şi să nu facă efort deloc”, au declarat pentru Click! surse din anturajul vedetei.

 

Citește și...