Daniela Crudu și sora ei, în poziții răvășitoare la plajă. Au apărut în costume de baie minuscule și s-au hârjonit cu…

Publicat: 07/07/2020 | 23:36

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, unele dintre cele mai „fierbinți” imagini de pe litoral. Fosta asistentă a lui Dan Capatos și sora ei au făcut show pe o plajă din Mamaia. Prin simpla apariție, în costume de baie minuscule, Daniela și Ana Crudu au răvășit mințile bărbaților. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Weekendul trecut, zeci de mii de turiști au luat cu asalt litoralul românesc. Printre vedetele care au ales să se relaxeze pe plajă s-au numărat și sexoasele surori Crudu, Daniela și Ana. (VEZI ȘI: DANIELA CRUDU A UITAT EPISODUL CU BĂTAIA PRIMITĂ DE LA FOSTUL IUBIT. CU CE BĂRBAT CELEBRU S-A CUPLAT FOSTA ASISTENTĂ TV)

S-au făcut remarcate imediat cum au pășit pe nisip

Fosta asistentă de la Antena 1 și sora ei nu s-au dezmințit nici anul acesta și au fost remarcate imediat de toată suflarea masculină. CANCAN.RO a întâlnit-o pe Daniela Crudu, fosta asistentă TV, pe o renumită plajă din Mamaia, unde s-a relaxat și a petrecut cu sora ei Ana, dar și cu câțiva prieteni.

Fosta asistentă TV a făcut senzație pe litoral

Cum sunt posesoarele unor forme de invidiat, Ana și Daniela s-au făcut remarcate la scurt timp după ce au pășit pe nisipul fierbinte.  Atât Daniela, cât și sora ei au ales să poarte costume de baie sexy, care le puneau în evidență busturile ”tunate”, dar și posterioarele bine definite. (VEZI ȘI: TOP 30 BUNĂCIUNI LA PLAJĂ DE 1 MAI. S-AU DAT CU LOȚIUNE, S-AU AȘEZAT PE ȘEZLONG ȘI… VEZI PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ ANDREEA BĂNICĂ, DANIELA CRUDU, BIANCA DRĂGUȘANU ORI ROXANA VANCEA)

Daniela Crudu și sora ei, show incendiar pe litoral

Bustul Danielei, la un pas să „evadeze” din sutien

Pe plajă, atmosfera a devenit de-a dreptul sufocantă în momentul în care cele două sexoase s-au ridicat de pe șezlong și, cu mers grațios, au intrat în mare, unde s-au bălăcit și au făcut un veritabil spectacol. Cei care se aflau în jur au putut cu greu să-și mute privirile de la formele apetisante ale surorilor Crudu.

Ca tacâmul să fie complet, la un moment dat, Daniela Crudu și-a luat un partener de joacă plin de pătrățele. De cum tânărul s-a alăturat celor două, Daniela Crudu n-a pierdut vremea și imediat a sărit în brațele acestuia, pentru a face câteva exerciții fizice în apă. În hârjoneala lor, Daniela a fost la un pas să arate tuturor „bijuteriile” din sutien.

Bustul generos al fostei asistente TV a făcut cu greu față presiunii și, la un moment dat, a fost cât pe ce să cedeze și să ”evadeze” din sutien. (NU RATA: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI DANIELA CRUDU. AU ÎMPĂRȚIT ACELAȘI…)

Daniela Crudu și sora ei s-au hârjonit cu un tânăr chipeș

După hârjoneala din apă, Daniela a revenit pe șezlong și înainte de a-și lăsa trupul să fie mângăiat de razele soarelui s-a uns bine cu loțiune de plajă. Cu Cu o precizie elvețiană și cu mișcări senzuale, fosta sistentă TV și-a întins pe tot corpul crema de plajă. Momentul plin de senzualitate se pare că a fost foarte apreciat de audiența masculină din jur.

Daniela Crudu și sora ei s-au hârjonit cu un tânăr chipeș

Bătută crunt de iubitul croat

La începutul lunii februarie, vedeta TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko. Acesta ar fi acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Daniela Crudu a avut de suferit mai multe zile, fiind desfigurată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.