Legătura neștiută dintre Margherita de la Clejani și Daniela Crudu. Au împărțit același…

Autor: A.N.
Publicat: 26/05/2020 | 12:55

Puțini sunt cei care știu legătura dintre Margherita de la Clejani și Daniela Crudu. Dar acum s-a aflat totul!

În urmă cu doi ani, Mrgherita de la Clejani părea să-și fi găsit sufetul pereche. Vedeta era îndrăgostită lulea de un tânăr iranian, care era cunoscut în lumea bună a Capitalei.

La acea vreme, Margherita și-a oficializat relația pe conturile de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută. Din păcate, însă, povestea de dragoste cu Aslan a luat sfârșit după doar câteva luni. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A PUS VECINII ÎN CAP! OAMENII AU CHEMAT POLIȚIA: ”LA 3 DIMINEAȚA SE AUD ZGOMOTE DIN APARTAMENTUL EI”)

Însă… puțini sunt cei care știu că înainte de a avea o relație cu Margherita, iranianul ar fi flirtat cu Daniela Crudu. Cei doi au fost surprinși de multe ori în cluburile de noapte din Capitală și păreau să se simtă extrem de bine unul în compania celuilalt. Însă… nu s-a concretizat nimic.

Margherita a provocat un accident

Sâmbătă dimineață, Margherita se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și, într-un moment de neatenție, a ”reușit” să lovească o altă mașină. Autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei. Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit.

Vedeta a fost condusă la INML, iar în urma testului efectuat a reieșit că este pozitivă la heroină.

„Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii. (NU RATA: MARGHERITA DE LA CLEJANI A AJUNS DE NERECUNOSCUT! FANII AU CRITICAT-O DUR)

 

Citește și...