De ce nu a sunat-o Rodica Țopescu pe fiica ei, Cristina, de Revelion. Mama regretatei jurnaliste locuiește în București. Cu toate acestea…

Publicat: 18/01/2020 | 10:16
De ce nu a sunat-o Rodica Țopescu pe fiica ei, Cristina, de Revelion. Mama regretatei jurnaliste locuiește în București. Cu toate acestea…

Mama Cristinei Țopescu are 78 de ani și s-a mutat la București pentru a fi mai aproape de fiica ei. Totuși, mulți s-au întrebat de ce nu a sunat-o pe aceasta, iar Rodica, îndurerată, a spus că știa de problemele Cristinei și că aceasta se izolase în preajma sărbătorilor. 

Medicul Monica Pop a povestit, în timpul unei emisiuni de la Antena 3 – ”Sinteza Zilei” -, că nu a cunoscut-o pe mama Cristinei Țopescu decât ca pacientă. Aceasta a aflat din mass-media de moartea fiicei sale, iar durerea este incomensurabilă.

”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

”Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o”

Moartea unei cățelușe a afectat-o foarte tare pe Cristina Țopescu, iar acesta a fost și motivul pentru care și-a pus, spune medicul Monica Pop, ”un scut împotriva oamenilor”. Chiar și mama ei ști8a despre această supărare a fiicei sale, și tocmai de aceea nu a sunat-o în noaptea de Anul Nou.

”Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a mai spus medicul la același post de televiziune.

 

Citește și...