De la bal, la… psiholog! Dupa ce fiica ei a ajuns sa fie “exploatata” pe internet, mama Izabellei si-a primit pedeapsa!

Publicat: 14/01/2015 | 17:50
De la bal, la… psiholog! Dupa ce fiica ei a ajuns sa fie “exploatata” pe internet, mama Izabellei si-a primit pedeapsa!

Cazul pustoaicei din Constanta, cea care a devenit cunoscuta peste noapte dintr-o greseala facuta pe Facebook, nu va ramane fara consecinte. Directorul scolii unde invata minora a chemat-o de urgenta pe mama fetei la scoala si i-a oferit consiliere!

Izabella a devinit celebra peste noapte printr-o greseala comisa pe Facebook. Acum, mama ei spune ca fetita de 12 ani este asaltata de prieteni si colegi.

Femeia a povestit ca se afla la serviciu in momentul in care Izabella si Sara, prietena ei, au incercat sa isi faca un cont pe Facebook. Din cauza faptului ca au creat din greseala un eveniment cu ziua „Izei” de nastere, toata lumea a inteles ca aceasta tanara va face o petrecere, party la care sunt invitati toti cei la care a ajuns postarea. Astfel, in doar cateva ore, Izabella avea  57.000 de invitati la ziua ei!

Izabela a devenit cea mai populara pustoaica de pe internet
Izabela a devenit cea mai populara pustoaica de pe internet

In varsta de doar 12 ani, Izabella a devenit repede vedeta in scoala la care invata in  Constanta. Fata este vizitata de colegi din alte clase, insa  aceasta popularitatea castigata peste noapte a devenit obositoare.

izabella

Valul acesta de popularitate a atras cu el si alte consecinte, mai exact o expunere despre care specialistii spun ca ar putea s-o afecteze pe minora. Reprezentantii Directiei pentru Proctectia Copilului din Constanta sustin ca mama Izabellei risca sa fie trasa la raspundere

izabella

“Mamei i se va recomanda discutia cu niste consilieri scolari pentru a i se prezenta riscurile. S-a vazut ca nu a existat o supraveghere indeaproape . Cel mai probabil, inclusiv fata va fi consiliata de un psiholog”, a declarat un oficial al autoritatii.

izabella

Izabella este cautata de Politie

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Izabella nu a fost nici pana la aceasta ora gasita. De asemenea, pe adresa Inspectoratului nu s-a primit pana acum nicio sesizare despre acest eveniment. Mai mult, se pare ca nici data de nastere pentru care a fost trecuta petrecerea, 14 martie, nu este reala. De altfel, nici de mama fetei, cea care a dat declaratii in presa, nu a fost gasita de politistii din Constanta.

(M.A/ A.S)