De rușine, Andreea Mantea nu mai face plajă în costum de baie. Cum arată însă trupul ei în bikini

Publicat: 12/06/2019 | 08:28

Andreea Mantea a postat o fotografie în care apare în costum de baie, însă doar pe jumătate. Fotografia a fost realizată în Turcia, iar fanii Andreei – care nu sunt deloc puțini și urmăresc, cu mare interes, toate postările vedetei – i-au cerut să posteze fotografii în care apare pe de-a-ntregul.

Andreea Mantea le-a răspuns fanilor că nu mai face plajă în bikini, iar motivul ar fi… ”șunculițele”. “Ce frumoasă eşti! Postează o poză în costum de baie, să ne încânţi vederea“, i-a scris unul dintre prietenii virtuali, iar vedeta a oferit imediat un răspuns: “La ce şunculiţe am, nu vă încânt vederea“.

Este adevărat că timpul nu iară pe nimeni și își pune amprenta chiar și pe trupurile apetisante ale vedetelor din showbiz, iar Andreea Mantea dă de înțeles, prin răspunsul oferit zilele trecute, că nu face nici ea excepție. Acum câțiva ani, însă – este vorba de anul 2012, atunci când Andreea Mantea era alături de Ștefan Stan – frumoasa brunetă nu se sfia să își arate formele pe plajă, iar fotografiile din GALERIA FOTO prezentată de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, sunt un argument cu puternic impact vizual.

2012 – Andreea Mantea și Ștefan Stan

 

Citește și...