Declaraţii exclusive. Scandal mocnit în familia regretatei maneliste. Tatăl Denisei nu-l mai recunoaşte pe iubitul fiicei lui: ”Pur şi simplu, nu există!”

Publicat: 13/01/2018 | 00:00

Emilian Răducu l-a "şters" din memorie pe Florin, iubitul fiicei sale, de care, surprinzător, nu vrea să mai audă. Susţine că nu îl cunoaşte şi că fiica sa nu a avut niciun partener de viaţă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, declaraţiile tatălui regretatei artiste. (VEZI ŞI: Tatăl regretatei cântăreţe ne-a dezvăluit ce hotărâre a luat. Va transforma mormântul Denisei Manelista într-un...)

Denisa Răducu a murit după o luptă teribilă cu cancerul, care a durat cinci luni. Artista a lăsat în urmă o familie zdrobită de durere şi mii de fani întristaţi. Peste 1.500 de oameni au participat la înmormântarea regretatei cântăreţe. Printre aceştia şi Florin, bărbatul alături de care îndrăgita interpretă visa să îşi clădească o familie. (VEZI AICI: MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare obţinute de CANCAN.ro de la tatăl regretatei cântăreţe. Denisa Manelista a fost ucisă cu premeditare?! ”Nu a fost bolnavă, ci… Există o mână care…” Emilian Răducu indică şi persoanele care i-ar fi provocat moartea fiicei lui! E vorba de…)

Îmbrăcat în negru, Florin a venit însoţit de câţiva prieteni şi a încercat, pe tot parcursul ceremoniei, să nu iasă în evidenţă. Răvăşit de durere, tânărul a făcut faţă cu greu atmosferei copleşitoare, însă, la intervale scurte de timp, a fost îmbărbătat de amicii săi, care i-au pus mâna pe umăr.

La câteva săptămâni de la înmormântare, Florin ar fi luat decizia să revină în Spania pentru a se ocupa de afacerile pe care le-a neglijat cât timp Denisa a luptat cu boala. Pentru a afla mai multe detalii, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Emilian Răducu, tatăl regretatei artiste.

Dacă, în urmă cu patru luni, vorbea la superlativ Florin, Emilian Răducu nu-l mai recunoaşte acum pe iubitul fiicei sale. Ba mai mult, susţine că Denisa nu ar fi avut niciun partener.

“Fata mea nu a avut niciun iubit. Nu ştiu de niciun iubit, de nicio Spania… Eu ştiu doar că fata mea nu a avut niciun iubit, nu a fost căsătorită, nu a avut nici prieten… Asta pot să vă spun. Nu ştiu de niciun iubit, nu ştiu cum îl cheamă, nu ştiu de unde e, nu ştiu nici cu ce s-a ocupat… Pur şi simplu, nu există”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Emilian Răducu.

Cert este că între Florin şi Emilian Răducu pare să fi intervenit o ruptură dacă ţinem cont că, într-un timp relativ scurt, tatăl Denisei l-a trecut pe “black list” pe cel cu care fiica sa dorea să-şi întemeieze o familie. (CITEŞTE ŞI: Scandal între tatăl Denisei Răducu şi iubitul ei! Bătrânul vrea să-l dea afară din casa cântăreţei)

În septembrie, Florin era un “un om deosebit”

La jumătatea lunii septembrie a anului trecut, Emilian Răducu avea numai cuvinte de laudă la adresa partenerului fiicei sale, Florin. Dacă acum nu îl mai cunoaşte şi susţine că Denisa nu a avut niciun iubit, la momentul respectiv tatăl regretatei artiste îl numea “un om deosebit”.

“Sunt într-o relaţie extraordinar de bună cu fostul iubit al Denisei. Nu ne-am certat, nu ne-am duşmănit, nu ne trebuie ceartă şi duşmănie în clipele astea. A fost şi va rămâne un om deosebit. La necazul prin care am trecut şi ce s-a întâmplat a fost un băiat deosebit. A venit pe la mine, o să mai vină, vine la cimitir, cu o lumânare, cu ce mai trebuie. A contribuit şi toţi am contribuit ca totul să decurgă normal”, spunea Emilian Răducu. (NU RATA: Declaraţii sfâşietoare în exclusivitate. Tatăl Denisei, adevărul despre iubitul manelistei: ”Este un…”)

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la numai 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima vreme cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...