MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare obţinute de CANCAN.ro de la tatăl regretatei cântăreţe. Denisa Manelista a fost ucisă cu premeditare?! ”Nu a fost bolnavă, ci… Există o mână care…” Emilian Răducu indică şi persoanele care i-ar fi provocat moartea fiicei lui! E vorba de…

Publicat: 28/12/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obţinut, în exclusivitate, declaraţii năucitoare de la Emilian Răducu. Tatăl Denisei lasă să se înţeleagă că regretata cântăreaţă ar fi fost ucisă cu premeditare şi indică şi persoanele care i-ar fi provocat moartea fiicei sale. Bărbatul susţine că boala nu avea cum să-i răpună copilul într-un timp atât de scurt şi că există rude care i-au dorit răul. (VEZI AICI: EXCLUSIV. Primul Crăciun fără fiica lui. Tatăl Denisei Manelista, declaraţii sfâşietoare pentru CANCAN.ro: ”Am mers la mormântul ei, în loc să…”)

 

Denisa a murit după o luptă teribilă cu cancerul, care a durat cinci luni. Artista a lăsat în urmă o familie zdrobită de durere şi mii de fani care tânjesc după creaţiile ei muzicale. Emilian Răducu, tatăl cântăreţei de muzică de petrecere, se află, încă, în stare de şoc. Este ferm convins că nu boala i-a băgat fiica în pământ. (CITEŞTE ŞI: Ce au găsit reporterii CANCAN.ro, noaptea, în cimitirul din Ştefăneşti. Imagini răvăşitoare de la mormântul Denisei Manelista!)

Cu vocea gâtuită de durere, Emilian Răducu a lansat o ipoteză şocantă şi nu exclude varianta conform căreia îngerul său ar fi fost răpus de persoane din propria familie. Tatăl Denisei nu a dorit să ofere vreun nume, însă a precizat că vinovaţii se cunosc. Şi că, într-un final, Dumnezeu va face dreptate, iar cei care au avut un ghimpe contra fiicei sale vor plăti. 

“Denisa nu a fost bolnavă mai demult, aşa cum s-a discutat. O boală de genul ăsta, să avanseze aşa repede, în două, trei luni de zile… Pe undeva există o mână care… Au fost unii care nu şi-au văzut de treaba lor. Nu aş vrea să intru în alte detalii pentru că este sărbătoare şi nu vreau să vorbesc cu păcat… E păcat de tinereţea ei, de munca ei şi de bunătatea ei. Pentru că i-a ajutat pe toţi, mai ales pe cei care nu şi-au văzut de treaba lor.

Şi sunt mulţi care nu şi-au văzut de treaba lor. Şi sunt oameni din neam. Cei care au fost din neamul ei… Nu ştiu… Dar Dumnezeu e sus… Să-i ferească Dumnezeu de rele… Pe ei, care nu au dorit binele Denisei, şi pe familia lor, să-i ferească Dumnezeu de rele. Mă rog la Dumnezeu să-i ferească. Ei se ştiu foarte bine. Nu vreau să intru în alte detalii”, a spus Emilian Răducu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Declaraţiile sunt absolut terifiante. Emilian Răducu sugerează că fiica sa ar fi fost ucisă cu premeditare de către unii membri ai familiei. Lasă de înţeles că Denisa ar fi fost blestemată, fiind ferm convins că boala nu avea cum să o ducă în mormânt în doar câteva luni. Un lucru este, însă, cert. Denisa Răducu nu va mai reveni niciodată lângă el. Lucru cu care bărbatul nu se poate împăca sub nicio formă. (NU RATA: Îl veghează din Ceruri. Miracol la patru luni de la moartea Denisei Răducu: ”Tatăl ei s-a trezit într-o dimineaţă şi…”)

Când a murit, cântărea doar 26 de kilograme

Denisa Răducu a murit la 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima perioadă a vieţii, cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 26 de kilograme. Vestea decesului artistei i-a întristat pe numeroşii ei fani, inclusiv pe oamenii din Ştefăneşti, localitatea natală a Denisei. Însă, de departe, cei mai devastaţi sunt părinţii şi sora artistei. (NU RATA: Mormântul Denisei Răducu a fost profanat! Familia artistei e revoltată de cele petrecute)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...