Ce au găsit reporterii CANCAN.ro, noaptea, în cimitirul din Ştefăneşti. Imagini răvăşitoare de la mormântul Denisei Manelista!

Publicat: 15/09/2017 | 00:00

Denisa Răducu s-a stins din viaţă în urmă cu aproape două luni, după ce a pierdut bătălia cruntă cu cancerul. Apropiaţii şi admiratorii nu au uitat-o, iar mormântul îndrăgitei cântăreţe este şi acum plin de flori şi mesaje din partea fanilor, dar şi a celor din familie, aşa cum o dovedesc imaginile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România! (VEZI ŞI: Declaraţii sfâşietoare în exclusivitate. Tatăl Denisei, adevărul despre iubitul manelistei: ”Este un…”)

Printre cei care au adus la căpătâiul Denisei coroane de flori se numără şi familia Peşte, Florin Peşte fiind chiar unchiul cântăreţei şi unul dintre cei care i-a fost aproape, cu toate că a stârnit un scandal monstru cu Liviu Dovleac, impresarul ei. Cearta s-a petrecut chiar în timp ce Denisa lupta pentru viaţă cu ultimele puteri, însă pierderea ei l-a făcut pe Florin să se concentreze mai mult pe familie şi să realizeze că aceasta contează cel mai mult.

De asemenea, printre darurile aduse de cei care au iubit-o pe Denisa ies în evidenţă jucăriile de pluş, în special ursuleţii, aceasta fiind jucăria ei preferată. Inclusiv după ce s-a mutat în Capitală pentru a-şi construi o carieră, Denisa a avut de fiecare dată cu ea ursuleţul primit în copilărie, care o ajuta să se simtă mai bine atunci când singurătatea devenea tot mai greu de suportat. (Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Avem declaraţii în premieră de la oficialităţi! Decizie politică de ultimă oră luată în memoria Denisei Manelista: ”Am hotărât să…”)

Denisa a murit la 27 de ani

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la numai 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima vreme cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme. Vestea morţii artistei i-a întristat pe numeroşii fani ai Denisei şi pe oamenii din Ştefăneşti, localitatea natală a cântăreţei.

După decesul cântăreţei au apărut în spaţiul public informaţii referitoare la o posibilă ceartă între tatăl Denisei şi mama ei, lucruri pe care Emilian Răducu le-a negat vehement. (AI AICI TOATE DETALIILE)

Zilele trecute, Geta Răducu a apărut la TV, mama Denisei fiind şi ea distrusă de durere, la fel ca tatăl cântăreţei. (VEZI ŞI: Prima ieşire publică a mamei Denisei Răducu! Geta Dovleac a povestit, cu lacrimi în ochi, ce i-a spus Denisa înainte de a muri)

Citește și...