Căminul Cultural din Ştefăneşti-Vâlcea, satul natal al Denisei Răducu va purta numele regretatei artiste, în urma unei decizii politice de ultimă oră luată în memoria cântăreţei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEŞTE ŞI: Prima ieşire publică a mamei Denisei Răducu! Geta Dovleac a povestit, cu lacrimi în ochi, ce i-a spus Denisa înainte de a muri)

Denisa a murit la sfârşitul lunii iulie, după o luptă teribilă cu cancerul, care a durat cinci luni. Artista a lăsat în urmă o familie zdrobită de durere şi mii de fani care tânjesc după creaţiile ei muzicale. Pentru Ştefăneşti, satul natal al cântăreţei, cântăreaţa era un adevărat simbol. Toţi oamenii o divinizau pentru vocea pe care i-a dăruit-o Dumnezeu. (VEZI AICI: DECLARAŢII EXCLUSIVE. Coincidenţe uluitoare între cântăreaţă şi… ”Aveam şanse 1 la mie, ca şi Denisa, dar m-am vindecat prin…”)

Primarul Alexandru Uţă era unul dintre cei mai înflăcăraţi fani ai Denisei Răducu. A cunoscut-o în urmă cu 12 ani şi, de atunci, au rămas buni prieteni. Vrea ca lumea să nu uite niciodată de artistă, astfel că vom asista la o decizie importantă în memoria tinerei. 

Vineri avem şedinţă şi voi supune la vot un lucru. Anume, Căminul Cultural din sat să se numească Denisa Emilia Răducu. Nu văd niciun motiv pentru care să nu treacă această propunere. Am vorbit cu mai mulţi consilieri şi toţi au fost de acord. Am hotărât să facem asta.

De asemenea, începând cu 15 august, anul viitor, în Ştefăneşti va fi înfiinţat festivalul «Lăutarul», tot în memoria Denisei. Am fi dorit să-l facem din acest an, banii existau, erau alocaţi, dar era totul prea din scurt. Aşa, anul viitor, vom fi pregătiţi din toate punctele de vedere”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alexandru Uţă, primarul din comuna natală a regretatei artiste.

Denisa s-a stins la 27 de ani

Denisa Răducu a murit la 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima vreme, cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme. Vestea decesului artistei i-a întristat pe numeroşii fani ai Denisei, inclusiv pe oamenii din Ştefăneşti, localitatea ei natală. (CITEŞTE ŞI: Cum arată mormântul Denisei Manelista la o lună de la decesul cântăreţei)

Citeste despre:denisa emilia raducu, denisa manelista, denisa a murit, denisa stefanesti valcea, alexandru uta primar, caminul cultural denisa emilia raducu


Share On Facebook