Mormântul Denisei Răducu a fost profanat! Familia artistei e revoltată de cele petrecute

Publicat: 22/11/2017 | 10:22

Locul în care Denisa Răducu îşi doarme somnul de veci a fost profanat. Rudele şi apropiaţii regretatei cântăreţe sunt furioşi de ceea ce s-a întâmplat şi se roagă pentru o minune. Mâine se împlinesc patru luni de când artista cu chip de înger a fost răpusă de cancer, maladia cu care s-a luptat din martie.

La aproape patru luni de când a fost îngropată, mormântul Denisei Răducu arată ca un mic altar. O mulţime de flori naturale, dar şi artificiale, ca să nu se ofilească de gerul care urmează, dar şi lumânări, candele, fotografii tronează pe locul de veci al artistei. De ceva timp însă, unul dintre ursuleţii preferaţi ai regretatei vedete fusese adus la mormânt. De curând însă, ursuleţul roz de pluş a dispărut, iar rudele sunt revoltate.

Citeşte şi: Sora Denisei a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe de viaţă ale artistei: ”Avea casa plină de oglinzi şi când se vedea…”

Unul dintre unchii Denisei Răducu a mărturisit că gestul este, de fapt, o profanare şi i se pare inadmisibil să furi astfel de lucruri. Bărbatul a mai spus că speră că cel l-a luat a făcut asta pentru că dorea să-l spele, iar peste câteva zile îl va aduce înapoi. El este încă şocat şi a dezvăluit că nu credea că există atâta răutate în lume.

Citeşte şi: Mama Denisei Răducu, mărturisiri cutremurătoare: „I-am zis că mă arunc pe calea ferată!”

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer.

Citește și...