Declaraţii uluitoare! Fostul fotbalist al Stelei i-a pus gând rău lui Meme: ”Îl caută prin oraş ca să-l bată!”

Publicat: 14/01/2018 | 00:00

Nu s-a înţeles deloc cu Meme Stoica, doar aşa, de ochii lumii, şi-au mai zâmbit! Este vorba de Gabi Tamaş, fotbalistul care a avut câteva răfuieli cu directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica. Ultima ”polemică” a lăsat, însă, răni nevindecate în ”sufletul” năbădăiosului Găbiţă. Meme l-ar fi jignit, iar Tamaş i-a promis-o. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că actualul fotbalist al lui Haifa i-o ”coace” oficialului de la echipa finanţată de Gigi Becali. (VEZI ŞI: L-am filmat la Bucureşti în timp ce... Tamaş a comis-o la nici 24 de ore după eliminare!)

Se spune că Ştefan cel Mare era iute la mânie şi degrabă vărsător de sânge, dar sigur ar fi fost invidios pe Gabi Tamaş, la câte a făcut fotbalistul pe care galeria lui Dinamo l-a iertat pentru trădarea de a semna cu Steaua, acum FCSB! Găbiţă nu s-a sfiit să lovească, la propriu, de multe ori, în momentele bahice pe care nu prea a ştiut să le dribleze. Şi din cauza cărora a pierdut câteva echipe… Băiat finuţ, însă, a doua zi, Tamaş şi-a recâştigat simpatia de ”fotbalistul de fier în defensivă”, motiv pentru care nu a stat pe bară, în aşteptarea unui contract. (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. A redeschis războiul cu soţia, iar acum… Fostul antrenor al lui Gigi Becali, filmat cu milionara pentru care ar fi divorţat!)

FCSB este ultima echipă care l-a refuzat! Şi a fost cel de-al doilea ”descălecat” al jucătorului în ”patria fotbalistică” a lui Gigi Becali. Tot acolo, la FCSB, Gabi a dat nas în nas cu un alt ”războinic”, doar că al cuvintelor, Meme Stoica. Scânteia nu avea cum să rateze, iar focul s-a aprins. Ultima întâmplare s-a petrecut în primăvara anului trecut, la puţin timp după ce fotbalistul reziliase contractul. Implicată, galeria lui Dinamo!

”Un fătălău!” / ”Beţiv cu aer de intelectual!”

La mijlocul lunii mai a anului 2017, câţiva fani ai lui Dinamo au dat nas în nas cu Meme Stoica, la o sală exclusivistă de fitness. Directorul sportiv al FCSB alerga pe bandă, moment în care unul dintre ei i-a spus: ”Tamaş a zis că eşti un fătălău!” Replica lui Meme, care nu iartă, de regulă, a fost pe măsură: ”Tamaş este un beţiv notoriu, cu aere de intelectual!” (CITEŞTE AICI: La aproape 2 ani de la tragedie, a angajat un avocat francez şi… Văduva lui Ekeng îi declară război lui Dinamo: ”M-au umilit!”)

Gabi Tamaş s-a consacrat la Dinamo, dar nu a ezitat să joace şi la rivala de moarte
Gabi Tamaş s-a consacrat la Dinamo, dar nu a ezitat să joace şi la rivala de moarte

Fanii s-au amuzat, dar i-au transmis oficialului că nu-i de bine pentru el: ”Dacă aude Tamaş, te bate!”

S-au scurs de atunci aproape opt luni, Tamaş joacă din vară la Hapoel Haifa, e bine-mersi! Dar nu l-a uitat nici acum pe Meme. Câţiva dintre fanii lui Dinamo au dat nas în nas cu fotbalistul, spre finalul anului trecut, iar acesta a împărtăşit impresii cu ei. ”E de-al nostru Gabi! Nu am avut niciodată nimic cu el, chiar când s-a dus la Steaua! Dar să vezi ce-i face lui Meme. Nu a uitat ce a zis atunci, că e un beţiv! Îl caută prin oraş, îl arde dacă-l prinde. Ascultă ce-ţi spun, îl caută să-l bată… E de rău dacă-l prinde”, a dezvăluit unul dintre fani, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabi Tamaş este unul dintre fotbaliştii vcare are un CV de-a dreptul stufos. La cei 34 de ani ai săi, fundaşul a evoluat la 14 echipe: FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo, Galatasary, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, Cardiff, Steaua şi Haifa. (CITEŞTE AICI: Titularul Larie a dat cărţile pe faţă! Discuţia secretă de la un şpriţ între FCSB-işti! Dacă îi auzea Gigi Becali…)

A strâns 65 de selecţii la naţională şi a înscris de trei ori.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...