La aproape 2 ani de la tragedie, a angajat un avocat francez şi… Văduva lui Ekeng îi declară război lui Dinamo: ”M-au umilit!”

Publicat: 13/01/2018 | 00:00

Nathalie, văduva lui Patrick Ekeng, şi-a angajat un avocat francez şi va acţiona clubul Dinamo în judecată, în speranţa că justiţia din România va face lumină în cazul morţii soţului ei. Soţia regretatului fotbalist nu şi-a găsit nici acum un loc de muncă şi se află într-o situaţie disperată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Mărturisiri uluitoare ale medicului acuzat de moartea lui Ekeng: ”Nişte oameni fără inimă şi suflet…”)

 

Nathalie nu a mai primit niciun semn din partea clubului Dinamo şi a hotărât să meargă în instanţă pentru a-şi găsi dreptatea. De când fotbalistul s-a stins fulgerător din viaţă, femeia a primit din partea oficialilor din “Ştefan cel Mare” doar 5.000 de euro, bani cu care a amenajat mormântul bărbatului cu care are doi copii, un băieţel şi o fetiţă. (VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. Ce a făcut soţia ”leului” cu puţinii bani de la Dinamo. Imagini în premieră de la mormântul fotbalistului. Văduva lui Ekeng a…)

Soţia lui Patrick Ekeng este dezamăgită că nicio persoană din cadrul clubului Dinamo nu s-a mai interesat de situaţia ei, deşi conducătorii i-au promis susţinere din toate punctele de vedere. Nathalie a făcut rost de bani şi a angajat un avocat, care se va ocupa de toată hârţogăraia. (CITEŞTE ŞI: Mărturii sfâşietoare făcute de Natalie în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Văduva lui Ekeng trăieşte din mila apropiaţilor: ”Îmi e greu să asigur şi mâncarea pentru copiii mei!”)

“Voi acţiona clubul Dinamo în judecată. Nu şi pe domnul Ionuţ Negoiţă. Păi soţul meu a jucat pentru Dinamo. Mi-am angajat un avocat din Franţa, lucrurile sunt clare. Nu ştiu câţi bani am de primit de la club, rămâne de văzut. Cert este că voi ajunge în instanţă pentru că nu se mai poate. M-au umilit… Nimeni de la Dinamo nu m-a mai căutat. Nu am primit niciun semn”, a spus Nathalie Ekeng pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Soţia regretatului fotbalist se confruntă cu grave probleme financiare. Nu are loc de muncă şi se chinuie să le asigure copiilor un trai decent. Simte din plin lipsa lui Patrick Ekeng, cel care a fost capul familiei şi care aducea bani în casă.

“Sunt disperată! Încă nu am reuşit să mă angajez. Viaţa este foarte grea fără soţul meu. Ne descurcăm la limită”, a mai spus Nathalie Ekeng pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Patrick Ekeng a murit la doar 26 de ani 

Moartea lui Patrick Ekeng a cutremurat lumea fotbalului românesc. Camerunezul a suferit, pe 6 mai 2016, un stop cardiac, în timpul partidei cu Viitorul Constanţa, şi, la doar 26 de ani, a decedat, lăsându-şi în urmă soţia însărcinată şi fiica, de doar câţiva anişori. La câteva săptămâni de la decesul mijlocaşului, Nathalie a născut un băieţel. (NU RATA: Breaking news. Au finalizat ancheta la 2 ani de la tragedie. Ce s-a descoperit în cazul morţii dinamovistului Ekeng: ”Este vorba de…”)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...