Mărturii sfâşietoare făcute de Natalie în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Văduva lui Ekeng trăieşte din mila apropiaţilor: ”Îmi e greu să asigur şi mâncarea pentru copiii mei!”

Publicat: 01/10/2017 | 00:00

Natalie, văduva lui Patrick Ekeng, se chinuie să supravieţuiască. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, femeia a dezvăluit că se confruntă cu grave probleme financiare şi că oficialii lui Dinamo nu i-au mai dat niciun semn. (VEZI ŞI: Un nou caz Ekeng! Un fotbalist de 19 ani a murit pe teren)

Natalie, văduva fostului mijlocaş al roş-albilor, a declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că se descurcă foarte greu cu banii şi că se chinuie să le asigure mâncarea copiilor. De la Dinamo nu a mai primit niciun semn, motiv pentru care femeia este decisă să vină în România pentru a discuta cu Ionuţ Negoiţă.

Bună, Natalie! Ce mai faci? Te-a mai contactat cineva de la Dinamo în ultima perioadă?

 – Nimeni nu m-a mai sunat să mă întrebe de Patrick. Absolut nimeni, nu am mai primit niciun semn de la cineva din conducerea lui Dinamo. Nimic!

Te gândeşti să vii în România pentru a discuta personal cu oficialii clubului?

Da, cu siguranţă voi veni să vorbesc cu Ionuţ Negoiţă. Dar nu am bani pentru biletul de avion către România. Să văd cum mă voi descurca. În octombrie vreau să vin la Bucureşti. (CITEŞTE ŞI: Mărturisiri uluitoare ale medicului acuzat de moartea lui Ekeng: ”Nişte oameni fără inimă şi suflet…”)

„Prietenii lui Patrick Ekeng mă ajută cu bani şi mâncare!”

Chiar nu te-au mai ajutat cu nimic, nu ţi-au oferit sprijin financiar?

Mi-au dat 5.000 de euro şi i-am amenajat mormântul lui Patrick din Camerun. Atât şi nimic mai mult. Pentru copii nu au dat nimic. Niciun euro(VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. Ce a făcut soţia ”leului” cu puţinii bani de la Dinamo. Imagini în premieră de la mormântul fotbalistului. Văduva lui Ekeng a…)

Cum vă descurcaţi?

Ne este foarte greu fără Patrick. Din punctul de vedere al sănătăţii, copiii sunt bine. Dar viaţa este dură pentru noi. Foarte dură. Eu, în primul rând, nu muncesc, nu am un serviciu. Este greu să plăteşti facturile, să mănânci, să te descurci cu copiii.

Ai ce pune pe masă pentru copiii ei?

Îmi este foarte greu să asigur mâncarea pentru copiii mei. Locuim în Le Mans, Franţa, şi este dificil. Prietenii lui Patrick mă ajută cu bani şi mâncare de când el a murit. Le mulţumesc din suflet. Copiii sunt forţa mea. Trebuie să fiu puternică pentru ei.

Ţi-au dat salariile pe care Patrick le mai avea de încasat conform contractului? Pentru că aşa ţi-au promis.

 – Dinamo nu m-a ajutat cu nimic cu privire la copiii mei. Nu mi-au dat nici salariile lui Patrick. Mi-au dat doar acei 5.000 de euro, pe care i-am investit în amenajarea mormântului din Camerun. În rest, nu am văzut nimic(NU RATA: Declaraţii exclusive. Unde s-a ”blocat” ancheta în cazul morţii lui Ekeng: ”Trebuia să…”)

Pe 6 mai 2016, Patrick Ekeng s-a prăbuşit, fulgerător, pe teren, în timpul partidei Dinamo – Viitorul şi a murit la spital. Fotbalistul a lăsat în urmă o soţie şi doi copii. Unul dintre micuţi s-a născut la câteva săptămâni după decesul tatălui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO