EXCLUSIVITATE. Ce a făcut soţia ”leului” cu puţinii bani de la Dinamo. Imagini în premieră de la mormântul fotbalistului. Văduva lui Ekeng a…

Publicat: 27/09/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră de la mormântul lui Patrick Ekeng. Natalie, văduva regretatului fotbalist al lui Dinamo, s-a ocupat personal, cu puţinii bani primiţi de la Ionuţ Negoiţă, de amenajarea locului de veci al camerunezului. (VEZI ŞI: Răsturnare de situaţie în cazul lui Ekeng. Doi cardiologi de excepţie afirmă că inima jucătorului funcţiona normal!)

6 mai 2016. Dinamo – Viitorul. Un meci banal din Liga 1. Aparent. Nimeni nu anticipa tragedia care avea să se întâmple. Patrick Ekeng, mijlocaşul roş-albilor, s-a prăbuşit, fulgerător, pe teren şi a murit la spital. Fotbalistul a lăsat în urmă o soţie şi doi copii. Unul dintre micuţi s-a născut la câteva săptămâni după decesul tatălui. (NU RATA: Declaraţii exclusive. Unde s-a ”blocat” ancheta în cazul morţii lui Ekeng: ”Trebuia să…”)

Ekeng a fost înmomântat la Yaounde, în Camerun. Locul unde s-a născut. Natalie, soţia regretatului fotbalist, dar şi cei care l-au iubit pe Patrick, au grijă constantă de locul de veci al acestuia, aducându-i adesea flori, ca omagiu. Mai mult, văduva mijlocaşului s-a ocupat personal de mormântul celui care i-a fost soţ.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum arată acum mormântul „leului” Patrick Ekeng. Toţi banii pe care Natalie i-a primit din partea lui Ionuţ Negoiţă i-a investit în transformarea locului de veci într-un adevărat monument. 

Am primit suma de 5.000 de euro din partea clubului Dinamo, iar toţi banii i-am alocat pentru mormântul lui Patrick, din Camerun. Am simţit că trebuie să fac asta pentru soţul meu, nu am păstrat niciun ban pentru mine şi copii. Îmi lipseşte enorm, la fel şi copiilor. Când avem posibilitatea, mergem unde este îngropat pentru a ne reculege”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Natalie Ekeng.

La mormântul lui Ekeng există un panou pentru mesaje

Locul unde Patrick Ekeng îşi doarme somnul de veci este foarte îngrijit. Pe perete, tronează o poză cu cel care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo. Lângă mormânt există şi un panou, unde cei care vin să-l viziteze pot lăsa un mesaj în memoria sa. Fetiţa regretatului fotbalist a mers, la rândul ei, în locul unde se odihneşte părintele ei. Şi a rămas profund marcată. Patrick Ekeng mai are şi un băieţel cu Natalie, născut după tragedie. (VEZI AICI: Mărturisiri uluitoare ale medicului acuzat de moartea lui Ekeng: ”Nişte oameni fără inimă şi suflet…”)

Modul în care a fost amenajat mormântul lui Patrick Ekeng este remarcabil. Locul de veci al regretatului fotbalist arăta foarte modest la doar câteva săptămâni după înmormântare. Natalie s-a ocupat personal ca, în clipa de faţă, spaţiul unde este îngropat fostul mijlocaş al lui Dinamo să arate impecabil. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. La un an de la moartea fotbalistului, familia camerunezului e complet dezbinată. Război pe bani între văduvele şi rudele de sânge ale lui Ekeng)

Cine deţine informaţii este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau whatsapp la 0741 CAN CAN (226226)

Recomandarea CIAO.RO