Breaking news. Au finalizat ancheta la 2 ani de la tragedie. Ce s-a descoperit în cazul morţii dinamovistului Ekeng: ”Este vorba de…”

Publicat: 07/01/2018 | 00:00

Specialiştii au finalizat ancheta la doi ani de la tragedie, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce s-a descoperit în cazul morţii dinamovistului Patrick Ekeng. Conform expertizei oficiale, nu s-au efectuat manevrele care s-ar fi impus pentru salvarea vieţii camerunezului, astfel că Mihaela Duţă, doctoriţa de pe ambulanţă, va fi trimisă în judecată. (CITEŞTE AICI: Declaraţii zguduitoare. Doctorul de la Academia lui Hagi rupe tăcerea: ”Fotbaliştii pot muri oricând…”)

Expertiza în cazul morţii lui Patrick Ekeng este gata! Mihaela Duţă, doctoriţa de pe ambulanţa care l-a transportat pe camerunez la spital, va fi trimisă în judecată pentru ucidere din culpă şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Mama şi fraţii fostului fotbalist al lui Dinamo ar urma să solicite inclusiv daune morale, conform declaraţiilor lui Vlad Hosu, avocatul familiei regretatului mijlocaş al roş-albilor. (VEZI AICI: Mărturii sfâşietoare făcute de Natalie în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Văduva lui Ekeng trăieşte din mila apropiaţilor: ”Îmi e greu să asigur şi mâncarea pentru copiii mei!”)

“Expertiza este gata. În momentul de faţă sunt probe care să impună o trimitere în judecată a singurei persoane care este inculpată în dosar, adică doctoriţa care era în seara respectivă pe ambulanţă. Conform expertizei oficiale, nu s-au efectuat niciun fel de manevre care s-ar fi impus pentru a salva viaţa pacientului. Cazul va ajunge la Judecătoria Sectorului 2. Doctoriţa va fi acuzată de ucidere din culpă. Sfatul meu ca avocat pentru ei va fi să ceară daune morale. Nu ne-am gândit la o sumă. Vom vedea la momentul oportun, mai este suficient timp, a spus avocatul fraţilor şi mamei lui Patrick Ekeng.

Vlad Hosu a ţinut să precizeze că rudele de sânge ale lui Patrick Ekeng nu au nimic împotriva doctoriţei şi că vor doar ca adevărul să iasă la lumină. Avocatul speră ca dosarul să ajungă, cât mai curând, în faţa magistraţilor. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIVITATE. Ce a făcut soţia ”leului” cu puţinii bani de la Dinamo. Imagini în premieră de la mormântul fotbalistului. Văduva lui Ekeng a…)

“Fraţii lui Patrick nu au niciun fel de înverşunare contra doamnei doctor. Ei vor doar să se afle adevărul, nu au nimic personal cu doctoriţa. Consideră că este de datoria lor să se lupte în acest proces pentru memoria lui Patrick. Sper ca dosarul să ajungă cât mai repede în instanţă. Probabil, în lunile următoare, se va concretiza o trimitere în judecată. Asta este estimarea mea”, a adăugat, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Vlad Hosu, avocatul fraţilor şi mamei lui Patrick Ekeng.

Astfel că Mihaela Duţă, la mai mult de un an şi jumătate de la moartea lui Patrick Ekeng, ar putea ajunge în faţa instanţei şi va trebui să răspundă pentru fatidica zi din anul 2016, când mijlocaşul lui Dinamo şi-a pierdut viaţa.

Patrick Ekeng a murit la doar 26 de ani  

Moartea lui Patrick Ekeng a cutremurat lumea fotbalului românesc. Camerunezul a suferit, pe 6 mai 2016, un stop cardiac, în timpul partidei cu Viitorul Constanţa, şi, la doar 26 de ani, a decedat, lăsându-şi în urmă soţia însărcinată şi fiica, de doar câţiva anişori. La doar câteva săptămâni de la decesul mijlocaşului, Nathalie a născut un băieţel. (NU RATA: Mărturisiri uluitoare ale medicului acuzat de moartea lui Ekeng: ”Nişte oameni fără inimă şi suflet…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Recomandarea CIAO.RO