VIDEO EXCLUSIV. A redeschis războiul cu soţia, iar acum… Fostul antrenor al lui Gigi Becali, filmat cu milionara pentru care ar fi divorţat!

Publicat: 13/01/2018 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu Dorinel Munteanu şi milionara pentru care ar fi divorţat de fosta soţie, Simona Nicoleta, căreia în luna decembrie, la Judecătoria Reşiţa, i-a deschis un nou proces.  

 

La sfârşitul anului 2015, cel mai selecţionat român din istoria echipei naţionale a decis să se despartă de femeia care i-a fost alături timp de 27 de ani. La momentul respectiv, s-a spus că Dorinel Munteanu ar divorţa pentru o milionară, patroana unui hotel de lux de pe plaiurile mioritice. (VEZI AICI: EXCLUSIV. Cel mai selecţionat fotbalist român a redeschis războiul cu soţia. Au divorţat, dar nu se înţeleg la bani!)

După doar trei termene, magistraţii au decis desfacerea căsătoriei, însă cei doi au continuat să se lupte în instanţă într-un proces de partaj. În paralel, Dorinel Munteanu s-a concentrat asupra carierei de antrenor, fără să aibă, din păcate pentru el, succes. Nu şi-a neglijat, însă, viaţa personală.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul antrenor al lui Gigi Becali şi pe femeia pentru care s-ar fi despărţit de soţie la o clinică din Capitală. Milionara a intrat prima în unitatea medicală, urmată, la scurt timp, de ex-mijlocaşul “tricolorilor”.

Amândoi au afişat, tot timpul, o mină serioasă şi nu au zâmbit deloc. Semn clar că treaba era una care ardea şi nu suporta amânare. Femeia s-a dus la recepţie, a prezentat buletinul de identitate şi, după ce a fost verificată în baza de date, a fost preluată de un specialist. (CITEŞTE ŞI: Divortul începutului de an în România! Ce avere au de împărţit Dorinel Munteanu şi soţia sa)

După câteva zeci de minute, Dorinel şi milionara au părăsit clinica şi s-au îndreptat spre maşină. În tot acest timp, femeia a ţinut în mână un set de hârtii, probabil rezultatul unor analize. La fel de serioşi, au schimbat câteva cuvinte în interiorul autoturismului înmatriculat în Germania, după care fostul antrenor al roş-albaştrilor a demarat în trombă.

Proces deschis la Judecătoria Reşiţa

Altfel, Dorinel Munteanu a redeschis războiul cu fosta soţia, Simona Nicoleta. Anul trecut, pe 11 decembrie, fostul mare internaţional român a pornit, la Judecătoria Reşiţa, un proces cu femeia alături de care are o fiica, Bianca. Litigiul dintre cei doi va fi, probabil, unul de durată şi se va întinde pe parcursul mai multor termene. (NU RATA: Dorinel Munteanu a fost condamnat la opt luni de închisoare)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...