Dorinel Munteanu, unul dintre liderii “Generaţiei de Aur”, continuă războiul cu Simona, femeia cu care a fost căsătorit timp de 27 de ani. Deşi, iniţial, s-au înţeles pentru avere, fosta soţie a antrenorului a deschis un nou proces privind împărţirea banilor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Fostul mare fotbalist şi ex-soţia lui au renunţat la PARTAJUL din instanţă!)

Procesul de partaj a început în 2015, cei doi nu au reuşit să se înţeleagă, iar fiecare a sperat să obţină o felie cât mai mare din avere. La finalul anului trecut, Dorinel Munteau şi soţia acestuia au cerut magistraţilor să suspende judecarea cauzei. Cei doi nu au ajuns, totuşi, la un acord în ceea ce priveşte împărţirea averii, 650.000 de euro. (CITEŞTE ŞI: DANIEL PRODAN a fost înmormântat. Numeroşi oameni din fotbal şi-au luat rămas-bun de la fostul tricolor)

Motiv pentru care soţia fostului component al “Generaţiei de Aur” a deschis un nou proces la Judecătoria Reşiţa. Instanţa a decis ca, pe 11 octombrie, să aibă loc prima înfăţişare. Simona este decisă să obţină cât mai mult de pe urma divorţului. Însă nici Dorinel Munteanu nu renunţă la luptă şi este hotărât să continue războiul cu femeia care i-a fost alături timp de 27 de ani. De altfel, fostul mijlocaş a fost perfect de acord ca împărţirea averii să aibă loc în instanţă.

Dacă procesul de partaj durează, divorţul a fost unul scurt. Cel mai selecţionat fotbalist român din istoria echipei naţionale a introdus acţiunea de separare la sfârşitul anului 2015, iar procesul a fost unul rapid, magistraţii de la Judecătoria Reşiţa pronunţând verdictul după doar trei termene. (CITEŞTE ŞI: Declaraţii exclusive. S-a spart ”buba” la naţională. Fotbaliştii, revoltă împotriva lui Burleanu: ”Ne foloseşte ca pe nişte…”)

Dorinel Munteanu o bănuia pe infidelitate pe soţia lui, în timp ce aceasta susţinea că bărbatul are probleme cu băutura şi că ar avea o relaţie paralelă. ”Admite acţiunea precizată de reclamantul-pârât Munteanu Dorinel-Ionel în contradictoriu cu pârâta-reclamantă Munteanu Simona-Nicoleta. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de 10 septembrie 1988 prin acordul ambilor soţi", se arăta în decizia instanţei.

Citeste despre:dorinel munteanu, dorinel munteanu divort, dorinel munteanu partaj, simona dorinel munteanu


Share On Facebook