Jucătorii echipei naţionale s-au săturat de campaniile publicitare la care sunt forţaţi de FRF să participe şi îi acuză pe şefii de la Casa Fotbalului că fac bani pe spatele lor. (CITEŞTE ŞI: Unde a dispărut fiica mondenă a ex-şefului de la FRF! Raluca Sandu e patroană de cârciumă la…)

“Tricolorii” au pierdut cu Polonia după o partidă lamentabilă, iar şansele de calificare la Campionatul Mondial din Rusia sunt minime. Jucătorii au avut o prestaţie sub aşteptări, iar întreg fotbalul românesc aştepta demisia lui Christoph Daum. Însă neamţul nici nu vrea să audă de aşa ceva. Este decis să încheie această campanie, deşi sub conducerea sa ne-am prăbuşit. (CITEŞTE ŞI: RĂZVAN BURLEANU profită din plin de avantajele funcţiei. La cumpărături cu iubita şi Mercedesul de 100.000 $ de la FRF!)

Principalul vinovat este considerat, însă, Răzvan Burleanu. Pentru că jucătorii ar fi ajuns mijlocul lui de făcut bani. Înaintea partidei cu Polonia, Săpunaru şi compania au participat la mai multe campanii de promovare, din care federaţia a strâns fonduri importante. Fotbaliştii nu ar fi fost lăsaţi să se antreneze şi să se odihnească suficient. Iar pe teren au fost victime clare la Varşovia.

Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, a susţinut că jucătorii s-au săturat de Răzvan Burleanu.

“În partida cu Polonia am văzut o echipă naţională a României slabă din punct de vedere fizic, obosită. Dar este normal. În loc să fie lăsaţi să se antreneze şi apoi să se odihnească, jucătorii sunt folosiţi de Răzvan Burleanu în campaniile lui promoţionale. Fotbaliştii sunt mijloc electoral pentru cei din Federaţie. Sunt puşi să se maimuţărească. Jucătorii sunt nemulţumiţi, s-au săturat, sunt nemulţumiţi de faptul că Răzvan Burleanu face bani pe statele lor, că îi foloseşte ca pe nişte sclavi.

Ei vor să se antreneze, nu să participe la promo-uri de toată jena. Văd că şi Christoph Daum a ajuns pionul electoral al lui Răzvan Burleanu. Îi ia apărarea în fiecare conferinţă. Asta este situaţia în care se află fotbalul românesc. Dar noi, cei din Generaţia de Aur, lucrăm zilnic şi vrem să aducem fotbalul românesc pe drumul cel bun. Vrem să câştigăm alegerile şi să scăpăm lumea de Răzvan Burleanu şi de gaşca lui”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Pompiliu Popescu.

Pompiliu Popescu a fost dat afară din staff-ul echipei naţionale chiar înainte de Campionatul European de anul trecut. În prezent, medicul lucrează de zor cu membrii “Generaţiei de Aur”, alături de care speră să câştige alegerile FRF de anul viitor. (VEZI AICI: GIGI BECALI rupe tăcerea! Cine va fi viitorul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal)

Citeste despre:razvan burleanu, echipa nationala, frf, pompiliu popescu, scandal echipa nationala


Share On Facebook