RĂZVAN BURLEANU profită din plin de avantajele funcţiei. La cumpărături cu iubita şi Mercedesul de 100.000 $ de la FRF!

Publicat: 28/06/2016 | 23:44

Dacă nu sunteţi de prin părţile Bacăului, numele Anamaria Tulumb nu credem că vă spune prea multe. Doamna la care ne referim era pe vremuri o frumuseţe locală şi colegă de podium pe la diferite prezentări de modă, cu Monica Columbeanu. Mai mult, are în palmares şi un titlu de ”Miss Boboc”, ceea ce pentru un oraş de provincie nu e puţin deloc.

De atunci, au trecut vreo 10 ani, iar Anamaria Tulumb şi-a mutat frumuseţea la Bucureşti şi, între timp, a devenit şi colegă… de apartament cu mai marele FRF, Răzvan Burleanu. Intuiţi aşadar despre cine discutăm. Anamaria Tulumb e prima doamnă a fotbalului românesc, iar lucrul ăsta îi ocupă cam tot timpul.

Participă câteodată la cockteiluri organizate de FRF, îl însoteşte pe preşedinte în deplasări ale ”naţionalei” sau la reuniuni sub egida UEFA, ce mai?!, e un soi de Carmen Iohannis. Şi asemănările dintre cele două nu se opresc aici. Prin prisma statului de ”primă doamnă” căpătat în urma alegerilor de la FRF, din urmă cu doi ani, iubita lui Răzvan Burleanu beneficiază de o mulţime de avantaje. E drept, n-are escortă SPP (asta trecem la capitolul minusuri), dar are la dispoziţie, până şi pentru cumpărături, un Mercedes de 100.000 de dolari, maşină pe care ”dom’ prezident” de la FRF a primit-o de la locul de muncă.

Dacă nu credeţi pe cuvânt, vă arătăm imaginile pe care CANCAN.ro le-a făcut luni, 27 iunie, orele 15.30. Răzvănel şi-a ”rupt” atunci două ore din programul de la Federaţie (care, în mod normal, e până la 18.00), a luat-o pe Anamaria încărcată de sacoşe din zona Piaţa Galaţi şi a lăsat-o acasă, în Băneasa. Dar acesta nu e unicul beneficiu pe care cuplul prezidenţial îl are de la Federaţie. Nicidecum

Maşina Federaţiei o aşteaptă ”la scară” pe Anamaria Tulumb
Maşina Federaţiei o aşteaptă ”la scară” pe Anamaria Tulumb

Unde mai punem că bossul de la FRF mai câştigă şi o căruţă de bani (vezi AICI detalii), pe care îi aduce, desigur, la bugetul familiei. În total, ar fi vreo 5.000 de euro pe lună, plus alte bonusuri, căci la FRF s-au acordat bonusuri până şi pentru ”ruşinea” de la Euro. De toate acestea, profită din plin şi Anamaria. Şi atunci să mă zică cineva că nu merită să fii prima doamnă a fotbalului românesc, cu toate că galeriile te ”omagiază” în cor la fiecare meci, că doar nu l-or ”omagia” pe Burleanu! Asta chiar nu se cade între bărbaţi!

Adrian Nicolae

Citește și...