Declaraţiile poliţiştilor care au arestat-o pe criminala de la metrou. Cum a reacţionat când a fost prinsă

Publicat: 13/12/2017 | 14:25

De la o oră la alta ies informaţii noi despre crima înfiorătoare care a avut loc noaptea trecută într-o staţie de metrou. Astfel, recent s-a aflat cum a reacţionat  Magdalena Şerban când a fost încolţită de poliţişti. Oamenii legii au mărturisit că asasina şi-a exprimat în mod continuu dorinţa de a-şi suna avocatul, deşi îi fuseseră aduse acuzaţii.

Citeşte şi: Declaraţii în exclusivitate despre crima care a şocat România! Primele imagini cu victima de la metrou

„Noi am actionat in statiile de metrou pana la inchiderea lor. Am cautat si in trenuri persoane care sa semene cu suspecta. A coborat dintr-un autobuz de noapte şi a ţinut morţiş să îşi sune avocatul deşi noi nu am acuzat-o de nimic”, au declarat poliţiştii care au reţinut-o pe asasină, potrivit observator.ro.

Citeşte şi: Noi informaţii înfiorătoare în cazul crimei de la metrou. Primele rezultate ale autopsiei Alinei Ciucu, tânăra împinsă pe şinele morţii

Oamenii legii au mai povestit că Magdalena Şerban era puţin speriată.

„Nu neapărat de crimă, ci de faptul că nu se aştepta să fie găsită. Era îmbrăcată la fel ca în descriere. Lipsea doar eşarfa. A spus că a aruncat-o pentru că îi era cald când a ieşit de la Dristor. Iniţial, a refuzat că să urce în maşina de poliţie.

A avut o reacţie un pic ostilă. Solicita să fie dusă cu o maşină inscripţionată. Pe traseul de deplasare a fost liniştită. A devenit la un moment dat agitată şi a trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg.

Zece secunde a durat de la momentul împinsului până a venit metroul. Nu avea nimeni cum să sară în ajutor”, au afirmat poliţiştii într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi: Mecanicul metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la psiholog! Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi….”

Informaţii despre crima înfiorătoare de la metrou

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Citeşte şi: Totul despre crima înfiorătoare de la metrou. Detalii cutremurătoare din anchetă! Victima a încercat să iasă disperată de sub şinele de tren, însă…

Asasina, spun poliţiştii, a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian. Magdalena Şerban, presupusa criminală, a fost reţinută pentru 24 de ore.
 

Citește și...