Declaraţii în exclusivitate despre crima care a şocat România! Primele imagini cu victima de la metrou

Publicat: 13/12/2017 | 12:39

Alina Ciucu, tânăra ucisă de o femeie de 36 de ani la metrou, era din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj, dar se mutase de câţiva ani la Bucureşti, unde locuia cu prietenul ei. Femeia de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de metrou de Magdalena Şerban. Criminala de la metrou a fost arestată, azi dimineaţă, şi reţinută pentru 24 de ore. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a obţinut primele imagini cu victima a cărei viaţă a fost curmată marţi seară.

UPDATE 19:02 Înregistrarea în care Magdalena Şerban o împinge pe tânăra de 25 de ani Alina Ciucu în faţa metroului au apărut la tv. Imaginile sunt absolut şocante. Se vede clar cum femei de 36 de ani o împinge cu putere pe fată, pe şinele de tren.

Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din staţia de metrou Dristor 1, unde s-a produs incidentul, în jurul orei 20.00. Nu era multă lume pe peron, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc aseară şi în cursul nopţii la Poliţia Capitalei.

Alina Ciucu şi-a pierdut viaţa marţi, 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă de supravieţuire, spun martorii. Femeia era atentă la telefon, iar criminala a prins momentul pentru a o arunca în faţa metroului, cu câteva secunde înainte ca acesta să ajungă în staţie. Alina Ciucu provenea dintr-o familie modestă, fără posibilităţi. Se mutase de câţiva ani în Capitală, pentru a se duce la facultate şi de ceva timp trăia alături de iubitul ei. Se mutase din cauza sărăciei şi lucra la un restaurant din Capitală. (Citeşte şi Totul despre crima înfiorătoare de la metrou. Detalii cutremurătoare din anchetă! Victima a încercat să iasă disperată de sub şinele de tren, însă…)

„Era o fată minunată, era cuminte! Ultima oară a venit astă vară acasă. Făcuse facultatea la Bucureşti şi îşi găsesie şi ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasă…ca o actriţă. Aşa îi ziceam eu. Plecase de sărăcie de acasă. Muncea la un restaurant în Bucureşti. Îi cumpărarăm sicriu şi mama ei plecă cu fetele mele la Bucureşti să o recunoască şi să o aducă acasă., a declarat Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Tatăl Alinei Ciucu: „Nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o!”

Tatăl victimei este devastat de durere. Bărbatul a mărturisit că nici nu s-a putut uita la imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Tatăl Alinei Ciucu dă vina pe sistem, nu pe criminală. (NU RATA Mesajul halucinant postat de criminala de la metrou pe Facebook! Isi acuza fratele de viol)

„Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor“, a declarat tatăl victimei, pentru adevarul.ro.

Mama criminalei, care este audiată de poliţiştii din Dolj, le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-a povestit că Magdalena Şerban ura femeile şi că probabil de aceea ar fi comis crima.

Criminala nu îşi cunoştea victima, susţin poliţiştii. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie. Magdalena Şerban a negat. Femeia le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo. (Citeşte şi Psiholog criminalist, despre criminala de la metrou: „Din punct de vedere juridic, dacă va fi găsită iresponsabilă, ea nu se face vinovată”)

Citește și...