Mama criminalei de la metrou, mărturii halucinante! Cum a explicat gestul fiicei sale

Publicat: 13/12/2017 | 12:04

Femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prinsă de poliţişti. Miercuri dimineaţă, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magdalena Şerban a va fi expertizată psihiatric pentru a vedea dacă avea discernământ în momentul în care a împins-o pe fata de 25 de ani în faţa metroului.

Mama criminalei, care este audiată de poliţiştii din Dolj, le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-a povestit că Magdalena Şerban ura femeile şi că probabil de aceea ar fi comis crima, potrivit Romania tv. 

Criminala nu îşi cunoştea victima, susţin poliţiştii, dar se pare că între cele două femei există o legătură destul de stranie: atât victima, cât şi criminala sunt din Dolj, această coincidenţă fiind dovada că gestul nu ar fi fost unul făcut la întâmplare.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie. Magdalena Şerban a negat. Femeia le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

 

Citește și...